Дорофєєва створила образ з рушника, який оцінили в 30 тисяч гривень: талановита людина талановита в усьому

Українська співачка Надя Дорофєєва показала свої задатки стиліста. Артистка жартома створила незвичний образ, який зараз продає відомий дім моди більше ніж за 30 тис. гривень.

Надя Дорофєєва наразі сучасна артистка, яка викликала у пересічних громадян масу невдоволень та обурень. Її особисте життя не загадка для українців, тому після розлучення з Володимиром Дантесом, співачка відчула на собі, що таке справжній хейт.

Виконавицю звинуватили у руйнуванні сім’ї своєї подруги, бізнесвумен Даші Кацуріної, оскільки Дорофєєва вийшла заміж за її чоловіка, ресторатора Міші Кацуріна. У липні 2023 року новинний простір охопив інформацію, що парочка вирішила узаконити свої стосунки шлюбом.

Надя Дорофєєва вагітна. Кацурін стане багатодітним татом
Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Колишній чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес не приховує, йому знадобився час, аби пережити болісне розлучення. Наразі шоумен образ ніяких не тримає, щасливий у нових стосунках з Дашею Кацуріною, але з весіллям, як його колишня дружина, не поспішає.

Нещодавно артистка Надя Дорофєєва жартома склала свій модний образ. Вдома знаменитість накинула на себе рушник так, ніби це її спідниця. Однак вона навіть не підозрювала, що престижний дім моди Balenciaga може справді продавати такі речі. Також виконавиця з рушника зробила для себе топ, тож, можливо, цю ідею візьмуть в оберти стилісти та випустять його в продаж.

Дорофєєва створила образ з рушника, який оцінили в 30 тисяч гривень

Варто зауважити, що спідницю, з так званого рушника, дім моди Balenciaga продає за 925 євро, це майже 37 тисяч гривень. До речі, стиль самої Дорофєєвої не всім прийшовся до смаку. Співачка обожнює речі оверсайз, на що наштовхує шанувальників думати, що вона може носити одяг чоловіка Кацуріна. З припущень фанів, зірка тільки посміялася, проте не зраджує своїм смакам та продовжує носити речі вільного крою.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.