Ксенія Мішина показала, як у неї лущиться шкіра обличчя та зони декольте: “Як я буду виглядати в старості”

Відома українська акторка Ксенія Мішина намагається слідкувати за станом своєї шкіри різноманітними доглядовими процедурами. Знаменитість припустила, який вигляд може мати в старості.

Ксенія Мішина у світі кіноіндустрії є однією з найуспішніших акторок сучасності. Вона гідно тримає ланку та не затримується в одному амплуа. У її професійній дяльності можна побачити ролі дещо характерних панянок до звичайних українських жінок, яким доводилося справлятися зі зрадами та несправедливістю суспільства.

Сама ж акторка є мамою єдиного сина Платона, і раніше їй було соромно зізнатися, спершу собі, що вона – мати-одиначка. Стосунки Ксенії з батьком хлопчика погіршилися після того, як вона дізналася, що вагітна. Далі вона прожила з ним ще 4 місяці, потім зібрала речі та відправилася до батьків.

Ксенія Мішина потрапила до лікарні
Ксенія Мішина

Зізналася, що її вагітність зробила стосунки з батьком Платона просто пекельними. Каже, що одне діло – хотіти дитину, а інше – мати її. Початок вагітності протікав складно, був токсикоз, а чоловік цього не розумів. Тоді акторка збагнула, що краще їй залишитися самій.

Ксенія Мішина показала, як може виглядати в старості

Після всіх життєвих труднощів та переживань, Ксенія Мішина зібрала себе до купи, почала будувати успішну кар’єру та працювати над власною трансформацією.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram героїня нашої статті повідомила, що мала процедуру ферментотерапію на ліфтинг обличчя, що забезпечить зірці довготривалий результат. Утім, в процесі процедури, шкіра та зона декольте у Ксенії почала лущитися. Актриса, не втрачаючи можливості, пожартувала, мовляв, можна уявити, який вигляд вона матиме в старості.

Ксенія Мішина показала, як у неї лущиться шкіра обличчя та зони декольте
Ксенія Мішина показала, як у неї лущиться шкіра обличчя та зони декольте

Зауважимо, що акторка має свою прекрасну природну зовнішність, без наколотих губ та уколів краси. Секрет краси Мішиної полягає в правильно підібраній декоративній та доглядовій косметиці, а також в правильному харчуванні та доглядових процедурах в професійного косметолога.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.