Закохана Огнєвіч відверто натякнула на появу чоловіка: через 1 день пристрасна премʼєра, яка все прояснить

Українська співачка Злата Огнєвіч продовжує інтригувати фанів появою нового чоловіка в її житті. Анонс прем'єри пісні "Віддаю" ще більше наштовхує думати, що артистка закохана.

Злата Огнєвіч прямо не говорить, що з’явився той, хто зміг приборкати її серце. Утім, натяки так і повідомляють, що співачка більше не холостячка. Спочатку до обговорень потрапив допис знаменитості в соціальній мережі Instagram, де вона нафарбувала вуста червоню помадою, зазначивши, що носить її завжди, коли закохана.

Огнєвіч розповіла причину розриву з Задворним
Закохана Огнєвіч відверто натякнула на появу чоловіка

Потім під приціл уваги потрапило спокусливе відео виконавиці під її трек, де вона граційно та пластично рухалася перед невідомим чоловіком. Таємничий сидів та спостерігав за дійством у кріслі. В описі під відео співачка зізналася, що її пісня – зізнання, а танець – відвертий прояв почуттів. Кохання, час та досвід змінюють артистку, а разом з нею змінюється і творчість.

Сильна, натхненна, а головне щаслива Злата Огнєвіч у новому дописі нагадала шанувальникам своєї творчості, що вже 17 листопада на них чекає така довгоочікувана прем’єра пісні “Віддаю”. Саме вона є символом відвертих зізнань для знаменитості. Так, фани зірки з нетерпінням чекають на вихід нового треку та на щирі розповіді від улюблениці. Кортить дізнатися, хто той самий, який зміг наново породити у серці Злати такий вир непідробних почуттів.

Нагадаємо, що в Мережі ширилися чутки про початок нового роману співачки Злати Огнєвіч та шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Однак зірки дали зрозуміти, що між ними тільки хороша дружба та ділові зв’язки, але аж ніяк не романтичні. Цьому свідчить той факт, що Клопотенко є прихильником полігамних стосунків, а в Огнєвіч зовсім інші пріоритети.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.