Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе не виділяється з натовпу: сіра мишка на сірому фоні (ФОТО)

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва показала, як вона виглядає зараз, після оголошення про розлучення за продюсером та переїзд з Італії.

Співачка Віра Брежнєва нещодавно розлучилася із продюсером Костянтином Меладзе. 14 жовтня вона вперше висловилася на тему її стосунків із ним. За її словами, у мережі активно розповсюджується велика кількість домислів на тему її розлучення з музикантом.

Проте артистка спочатку не назвала причини, через яку пара наважилася на це. Вона поділилася, що через зміни в особистому житті вона змушена була лікуватися від депресії. За словами Брежнєвої, вона навчилася “просто бути в моменті” і не будувати жодних довгострокових планів. Таке ставлення до того, що відбувається, дозволило співачці відновитися.

Згодом вона розкрила причини розлучення і зізналася, що в цьому шлюбі була змушена вдавати.

“Неможливо ощасливити всіх, залишаючись вірним собі. Але все ж таки краще ризикнути і виявитися незрозумілим, ніж бути коханим, але прикидатися тим, ким ти не є насправді”, — написала вона у своєму мікроблозі.

Незважаючи на те, що співачка не вказала прямо, що має на увазі шлюб із Меладзе, підписники зрозуміли, що так Брежнєва бачила їхнє спільне з продюсером життя.

Віра Брежнєва вразила виглядом у сірому костюмі

Зірка давно покинула їхній спільний маєток в Італії, багато подорожує і навіть засвітилася в Україні. Втім, серйозно змінилася не тільки її внутрішня частина особистості, але і зовнішнє співачка наче інша людина.

Віра Брежнєва вразила виглядом у сірому костюмі. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий кадр, на якому постала у сірому костюмі на сходах. Свою любов до жіночих та легких образів вона проміняла на зручний оверсайз. На ногах у артистки були одягнуті класичні кеди Adidas, які користуються однаковою популярністю як у чоловіків, так і у жінок.

Окрему увагу також привертає фігура артистки. Складається враження, що Віра сильно схудла. Втім, воно може бути хибним, адже деякі маніпуляції з камерою можуть давати ефект стрункості.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.