Аліна Гросу розповіла про весілля та показала золоту обручку, яку ніколи не знімає: таємно вийшла заміж?

Відома українська співачка Аліна Гросу відповіла на питання підписників стосовно майбутнього весілля та бажання вийти заміж. Усі деталі в статті.

Весілля молодої української виконавиці Аліни Гросу супроводжувалося неймовірною кількістю ажіотажу у соціальних мережах, а скоре розлучення, яке відбулося буквально через півроку після розпису, небувалим скандалом. Вся справа полягала в тому, що пара не змогла прийти до якогось компромісу.

Аліна Гросу відповіла, коли відбудеться її весілля

За словами співачки, її коханий запропонував їй перерву у стосунках, після чого нібито зрадив. Коли ж він захотів повернутися назад в сім’ю, то вона його не прийняла. При цьому Олександр вважає, що насправді їхнє бажання розійтися було обопільним, а його друзі стверджують, що ніякої зради з його сторони не було.

Аліна Гросу розповіла про весілля та показала золоту обручку, яку ніколи не знімає

Ба більше, незабаром в мережі почала з’являтися інформація про нібито невірність артистки. Мовляв, вже тоді вона познайомилася з актором Романом Полянським, з яким незабаром закрутила роман.

І оточення Олександра активно натякало на те, що любовний інтерес міг з’явитися ще тоді, коли вона була заміжнею. Аліна на даний випадок ніяк не реагувала, але пізніше заявила, що її колишній чоловік встиг одружитися та стати батьком у той самий час, як вона лише розвивала свої стосунки з колегою по цеху.

Зараз вона знаходиться у Сполучених Штатах Америки. Зірка заявляє, що жаліти її не треба, адже після розставання вона швидко знайшла заміну своєму бойфренду з Москви.

Втім, тепер вона не готова його показувати публіці. Через події 24 лютого значно ускладнилося і її особисте життя, так як вона зустрічалася з росіянином. І звісно, у відповідь на зізнання в тому, що в неї є кохана людина посипалися питання щодо весілля.

Аліна ж заявила, що нібито не може грати весілля кожного року, що насторожує, адже за офіційною версією, у Гросу була лише одне заміжжя.

Аліна Гросу відверто відповідає на запитання шанувальників
Аліна Гросу відповіла, коли відбудеться її весілля

Ба більше, на усіх своїх останніх фотографіях співачка постає з золотою обручкою на безіменному пальці. Обручка дуже проста, без каміння, що може зайвий раз натякати, що її краса та сила полягає у символічності, і імовірніше за все, мова йде про заручини чи шлюб.

Схожі статті

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.