Розлученню бути? Потап показав, на кого проміняв дружину Каменських: премʼєрою нової пісні все сказано

Відомий український автор та виконавець пісень Олексій Потапенко 17 листопада презентував публіці нову музичну роботу "Рай де?" спільно зі співачкою, зі сценічним ім'ям Katarina.

Продюсер та співак Потап давно почав інтригувати фанів новою прем’єрою, утім, знову наштовхнув шанувальників на підозри про розлучення з артисткою Настею Каменських. Що цікаво, саме подружжя обрало мовчазну позицію та наразі не надають жодних коментарів у своїх соціальних мережах.

Потап показав, на кого проміняв дружину Каменських

17 листопада Олексій Потапенко нарешті зміг представити нову пісню “Рай де?” з виконавицею Katarina. Слова треку доповідають слухачам ситуацію, яка спіткала багатьох українських жінок, які з нетерпінням очікують на своїх чоловіків з війни.

За словами Потапа, повномасштабна війна в Україні розлучила багато українських родин, тому це величезна трагедія для кожної люблячої жінки. Співак пояснює, що рай для них – це коли поруч їх коханий. Коли жінка перебуває в розлуці з чоловіком, автоматично ворота в Едем зачиняються.

Однак більшість шанувальників Потапа майже нічого не знають про його напарницю. Katarina займається музикою з дитинства. Її шлях почався з 11 років. Пам’ятає, як з 14 років мріяла стати відомою артисткою, але не могла наважитися на початок власної авторської творчості. Навчалася дівчина в Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтва.

Співачка зізналася, що давно знає Олексія Потапенка. Каже, що репер надихає її як продюсер та виконавець пісень. Вона наважилася звернутися до нього за порадою, адже розуміла, що він знається на музиці. Поступово взаємодія в студії переросла до написання пісень, і як підкреслила сама дівчина, трек був написаний не один.

Настя Каменських ніяк не коментує вихід нової музичної роботи чоловіка Потапа, а також не згадала, що до створення її хіта “Зірка в небі” він доклав великих зусиль. Досі залишається таємницею чи розлучилося подружжя, чи переживає чергову кризу у стосунках.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.