Міша Кацурін показав дітей, яких взяла на тимчасове виховання “матуся” Дорофєєва: були з татом на знімання

Ресторатор Міша Кацурін, попри розлучення з бізнесвумен Дашею Кацуріною, зберіг теплі стосунки з дітьми, бере активну участь у їхньому вихованні, а також познайомив з нинішньою дружиною Дорофєєвою.

Влітку цього року новинний простір охопив цікаву інформацію про узаконення стосунків шлюбом відомої української співачки Наді Дорофєєвої та її колишнього друга, ресторатора Міші Кацуріна.

Зауважимо, що ці стосунки в медійному просторі наробили чимало галасу. Почнемо з того, що співачку звинуватили ніби вона розбила сім’ю своєї подруги Даші, яка народила Міші двоє дітей: дівчинку Олександру та сина Івана.

Надя Дорофєєва вагітна. Кацурін стане багатодітним татом
Міша Кацурін та Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва відверто зізналася, що у шлюбі з Володимиром Дантесом вони, останнім часом, жили більше як друзі, аніж подружня пара. Каже, що з Михайлом просто покохали одне одного, тому обманювати себе не було сенсу. Тож, розірвали попередні стосунки, подали на розлучення та з головою занурилися у вир нових стосунків та почуттів.

Утім, розлучення ніяк не має впливати на дітлахів. Даша та Михайло вирішили спільно виховувати двох дітей в любові та турботі, однак вже порізно. До слова, нещодавно ресторатор на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram показав, як проводить час зі своїми дітьми. Дівчинка Олександра побувала з татом на зніманнях, а хлопчик Іван заховався у шафі між куртками.

Міша Кацурін показав дітей, яких взяла на тимчасове виховання матуся Дорофєєва

2-річний Іван посміхався татові в камеру, і своєю посмішкою по-справжньому замилував користувачів Instagram. Дівчинці, імовірно, було трішки нудно працювати з батьком, тому вона лягла на підлогу та спостерігала за татовим робочим процесом.

Міша Кацурін показав дітей, яких взяла на тимчасове виховання матуся Дорофєєва

Варто підкреслити, що Володимир Дантес, який нині зустрічається з Дашею Кацуріною прекрасно поладив з дітьми колишнього подружжя, так само як і Надя Дорофєєва добре ставиться до нащадків коханого Михайла Кацуріна й починає приміряти роль мами, хоч і не своїх дітей.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.