В теплих краях з подарованою обручкою на пальці: Ані Лорак похизувалася щастям перед колишнім Муратом

Російська співачка українського походження Ані Лорак поділилася з російськими шанувальниками новою музичною роботою "Чужі". У відео артистка сяяла від щастя, імовірно, на відпочинку у теплих краях.

Мовчунка Ані Лорак отримала негативну славу серед своїх земляків. Співачка після початку повномасштабного вторгнення росії на українські землі, не прокину рф, не підтримала українців, а також не визнала, що її нинішня “рідна” країна розпочала війну.

Так, співачка переконує, вона проти війни, і закликала зупинити всі воєнні дії лише в березні 2022 року. Зауважимо, що запроданка конкретно не вказала, кому адресовано її заклик, а також ніяким чином не згадала, що саме росія вдерлася в наші українські домівки.

Ані Лорак засвітилася в іншому кінці планети
Ані Лорак похизувалася щастям перед колишнім Муратом

Надалі 45 річна російська виконавиця продовжила оприлюднювати дописи, які не несуть ніякої користі та навіть насмілилася заспівати україномовні хіти на своєму ювілейному концерті перед російською публікою.

До слова, нещодавно мовчунка поділилася з російськими шанувальниками прем’єрою нової музичної роботи “Чужі”. У відео Ані Лорак закликала підписників соціальної мережі Instagram слухати її нову пісню на всіх музичних майданчиках. Варто зазначити, що поки український народ переживає нелегкі часи, артистка насолоджується відпочинком в теплих краях з морем, а також хизується обручками.

Так, помічаємо на руці Ані Лорак відразу дві обручки, і можна припустити, що їх подарував саме новий коханий співачки, іспанець Ісаак Віджраку. До речі, поки її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу з нинішньою дружиною Лілією Реус мають розлади в сімейному житті, виконавиця тільки сяє від щастя.

Ані Лорак похизувалася щастям перед колишнім Муратом
Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку показав, чим утримує співачку біля себе
Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу закликав українців не допитуватися про його особисте життя. Попросив поважати особисті кордони та зауважив, що завжди обирав мовчазну позицію і зараз обирає мовчати.

Схожі статті

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?