Катя Осадча показала лук з рушника, з якого Дорофєєва склала модну спідницю та топ: такі речі є у продажі

Сучасні будинки моди беруть в оберти дещо незрозумілі нам образи, які потім продають за чималі кошти. Українські знаменитості намагаються слідкувати за модними тенденціями та йти в ногу з часом.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча завдяки правильному догляду за своєю шкірою обличчя може дозволити собі хизуватися виглядом без макіяжу в домашніх образах.

До слова, знаменитість у своєму блозі соціальної мережі Instagram показала ранковий лук в одному рушнику. Телеведуча позувала в дзеркалі у повний зріст, і варто зауважити, що зірка без макіяжу виглядає приголомшливо. Її шкіра помітно сяяла, а вираз обличчя на світлині зарядив шанувальників на позитив.

Катя Осадча показала лук з рушника, з якого Дорофєєва склала модну спідницю та топ

Що цікаве, нещодавно українська співачка Надя Дорофєєва жартома склала з рушника образ, який насправді взяв в оберти знаменитий дім моди Balenciaga. Співачка обмотала себе рушником так, ніби це її спідниця, а поряд прикріпила фото спідниці від Balenciaga, який продає її за 925 євро. Виконавиця на спідниці не зупинилися та з рушника зробила собі топ, тому, хто знає, можливо, цю ідею також можуть взяти в роботу відомі кутюр’є.

Надя Дорофєєва склала модний образ з рушника

Утім, Катя Осадча не ставила собі за мету зробити модний образ, а хотіла лише поділитися з прихильниками початком свого ранку.

Нагадуємо, що знаменита українська журналістка та телеведуча Катерина Осадча заміжня за шоуменом Юрієм Горбуновим. Пара разом виховує трьох синів – спільних Івана та Данила та дорослого Іллю від попереднього шлюбу Осадчої з депутатом Олегом Поліщуком.

Юрій Горбунов та Катя Осадча зі своїми дітьми
Катя Осадча та Юрій Горбунов з синами
Катерина Осадча розповіла, де працюватиме її старший син
Катерина Осадча зі старшим сином Іллею

Пересічні громадяни допитувалися в Осадчої, чи наважаться вони з Горбуновим на третю спільну дитину або ж чи візьмуть маля з дитячого будинку. Катя зауважує, що не проти усиновлення, але наважиться на це тоді, коли буде спрощена система. Зараз жінка не готова до боротьби з соціальними службами.

Схожі статті