Як телезірки виглядали на початку кар’єри: Горбунов, Остапчук, вагітна Лілія Ребрик й інші згадали молодість

Щорічно 16 листопада українці відзначають День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Українські телевізійники та радіопрацівники привітали громадян зі святом та показали свої архівні світлини.

Відомий український шоумен Володимир Остапчук є доволі успішним у своїй галузі. За його спиною безліч телевізійних проєктів, наприклад, “Євробачення-2017”, розважальне шоу “Маска”, “Інспектор. Міста”, а також зірка працював на радіо “Хіт FM” та на вечірньому шоу “Просто Ради. О”.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram ведучий оприлюднив світлину, який вигляд мав на початку кар’єри. У 2008 році ще зовсім юний Володимир працював у яскравій помаранчевій сорочці з мікрофоном в руках. Фото було зроблено в його рідному місті Умань.

Як телезірки виглядали на початку кар’єри?

Знаменитий телеведучий, актор та шоумен Юрій Горбунов не відстає від українських медійних колег та теж приєднався до флешмобу. Зірка поширив архівну світлину на початку свого телевізійного шляху. Юрій тримав мікрофон в руках та був повністю занурений в роботу. Одягнув того дня чорний костюм, а під нього темно-синю сорочку. Розпочинав власний шлях на ТБ з програми “Три крапки” в рубриці про моду.

Як телезірки виглядали на початку кар’єри?

Українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик у своєму Instagram розмістила нове відео та розповіла, коли почалася кар’єра на ТБ. Зірка зізналася, що улюблена професія закрутила її в роботу 19 років тому, відтоді так і несе.

Знаменитість теж висловила свої щирі вітання з Днем телебачення, радіо та зв’язку всім тим, хто до нього причетний. З 2006 року пішла працювати ведучою “Прогнозу погоди” на телеканалі “СТБ”. Однак найбільшу славу та популярність на ТБ принесло ранкове шоу “Ранок з Україною” на телеканалі “Україна”.

Акторка Ольга Сумська поділилася й своїми архівними кадрами з шанувальниками. Відомо, що понад 20 років тому вона стала ведучою програми “Імперія кіно” та робила цікаві анонси перед показом кінороликів. Актриса, на прикріплених нею світлинах, постала з хвилястим волоссям та дуже стриманих елегантних вбраннях.

Як телезірки виглядали на початку кар’єри?

Схожі статті

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.