Невістка Оксани Марченко вагітна вдруге: Катерина показала величезний живіт – вже готується до пологів

Невістка знаменитої української телеведучої та зрадниці Оксани Марченко Катерина повідомила про те, що очікує на дитину. Усі деталі в статті.

Весілля старшого сина Оксани Марченко Богдана та молодої красуні Катерини свого часу наробило чимало шуму в українському медіапросторі. Торжество, влаштоване з розмахом та шаленими витратами привертало увагу і не залишало байдужим нікого. Катерина змінила декілька весільних суконь, отримала величезний торт, насолоджувалася компанією Олега Винника, який виступав для гостей, і була найобговорюванішою нареченою 2020-го року. Вже незабаром стало відомо, що невістка Медведчука подарувала своєму чоловікові сина.

Невістка Оксани Марченко вагітна вдруге

Оксана Марченко показала онука
Невістка Оксани Марченко вагітна вдруге

Так, Оксана Марченко оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з пологового. На ній вона показала бірку з ім’ям новонародженого та іншими даними. З’ясувалося, що онук зірки отримав ім’я на честь олігарха.

Після 24 лютого Катерина, за деякими даними, нібито залишалася в Україні, як і її чоловік Богдан. Мовляв, сім’я тільки посилила охорону навколо свого будинку. Але вже в серпні 2023-го дівчина засвітилася в одному з бутиків Москви.

Невістка Оксани Марченко вагітна вдруге

А нещодавно стало відомо, що дівчина вагітна, що говорить про відсутність Богдана на території України.

Так, Катерина оприлюднила у своєму мікроблозі свіжі фотографії, на яких постала у розкішній сукні з величезним круглим животом. Катерина або має незабаром народити, або ж уже привела на цей світ дитину, про що не поспішає розповідати. Так чи інакше, жодних деталей від неї не надходить.

Нагадуємо, що Оксана Марченко втекла з України 16 лютого 2022-го. Тоді її вчинок серйозно стривожив публіку. Колишня зірка телебачення рушила за кордон з валізами та охоронцями, у супроводі двох машин.

Свій вчинок вона ніяк не пояснювала, але її фотографії на кордоні швидко потрапили до мережі. З тих пір вона не виходила на зв’язок, і звернулася до людей лише після того, як стало відомо про затримання Медведчука. Тоді ж її підтримала і невістка Катерина Марченко, яка погрожувала хейтерам бумерангом. При цьому вона подавала дивні сигнали: наприклад, заплітала у коси жовто-блакитні стрічки.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.