Дружина Віктора Павліка показала той самий сюрприз, який він зробив їй третій раз за вісім років – оце так

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова заінтригувала шанувальників розповіддю про неочікуваний сюрприз, який чоловік їй зробив третій раз за вісім років. Нарешті блогерка вирішила його показати.

Катерина Репяхова до шлюбу з медійним чоловіком Віктором Павліком вела його концертні справи та, гадаємо, що не могла і запідозрити, що станом на 2023 рік стане блогеркою та бізнесвумен. Завдяки народженню свого первістка Михайла, якого народила у шлюбі зі співаком, вона відкрила власну справу, дитячий магазин, який назвала на честь сина.

Днями 29-річна блогерка заінтригувала підписників її блогу соціальної мережі Instagram, що отримала неочікуваний подарунок від зіркового чоловіка 3 раз за 8 років. Востаннє Катя раділа сюрпризу у 2016 році. Утім, після розповіді Репяхова не вдавалася в деталі, а тим більше, не показала, що саме отримала.

Дружина Віктора Павліка показала той самий сюрприз, який він зробив їй третій раз за вісім років

Отже, подарував артист молодій дружині дуже символічний срібний кулон з підвіскою у формі серці, де гравіювання говорило саме за себе. На ньому відображається знак нескінченності, який означає, що їхнє кохання житиме вічно. Відкривши прикрасу, Катя насолоджується двома сімейними світлинами. На першому знімку зображене лише подружжя, а на другому вже вся їхня родина – Катерина, Віктор та дворічний син Михайло.

Дружина Віктора Павліка показала той самий сюрприз, який він зробив їй третій раз за вісім років

Блогерка наштовхнула користувачів мережі робити частіше приємні неочікувані сюрпризи своїм другим половинкам, адже емоції від отриманих презентів не мають ціни.

Нагадаємо, що офіційним подружжям пара наважилася стати у 2020 році. Через рік у Каті та Віктора народився син Михайло, з яким наразі батьки займаються педагогічним розвитком. Річ у тім, що хлопчик не говорить, тому нейрокорекція в цьому дуже сприяє. Бізнесвумен повідомила, що синочок вже краще розуміє звернену до нього мову, повторює звуки, деякі слова та робить необхідні йому вправи від спеціалістів.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.