Володимир Остапчук здивував схожістю з сином від першого шлюбу: і без тесту ДНК видно, що Еван – його копія

Український шоумен Володимир Остапчук, схоже, вирішив поностальгувати, переглянувши архівні світлини. У мережі Володимир показав, як виглядав у 2008 році, а поряд прикріпив фото свого сина.

16 листопада українці відзначали День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Тож, з цієї нагоди, знаменитий український ведучий, який безпосередньо пов’язаний з цим святом, вирішив пригадати, як виглядав у 2008 році.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук здивував схожістю з сином від першого шлюбу

У своїх Instagram-Stories шоумен оприлюднив архівний знімок. Фото було зроблене 15 років тому. На ньому Остапчук позував у яскраво-помаранчевій сорочці з мікрофоном у руці. Гадаємо, що тоді Володимир проводив якийсь захід у своєму рідному місті Умань.

Згодом, поряд із цієї світлиною, знаменитість прикріпив знімок свого 5-річного сина Евана від першого шлюбу з Оленою Войченко. Неозброєним оком помітно, як хлопчик дуже схожий на свого зіркового тата в молоді роки. Тому, навіть без тесту ДНК, зрозуміло, що він – копія Володимира.

Володимир Остапчук здивував схожістю з сином від першого шлюбу

Нагадуємо, що український шоумен Володимир Остапчук батько двох дітей. Окрім сина, зірка виховує ще й 10-річну доньку Емілію. З їхньою мамою ведучий розірвав стосунки у 2019 році після 13 років подружнього життя. За словами Олени, чоловік їй зраджував і не один раз, а також міг підняти на неї руку. Утім, Володимир запевняє, що жінкою на той момент керували емоції, а її слова не є правдивими.

Варто зауважити, що це розлучення стало одним з найскандальніших за всю історію шоу-бізнесу. Другий шлюб шоумена з нотаріусом Христиною Горняк, який тривав з 2020 по 2022 рік теж не склався. Наразі Володимир Остапчук живе з 23-річною журналісткою Катериною Полтавською та зізнався, що в нових стосунках не хоче повторювати помилок минулого.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.