Ведуча “ТСН” Наталія Островська стала матірʼю вперше та показала свого новонародженого малюка (ФОТО)

Ведуча "Телевізійної служби новин" Наталія Островська стала матірʼю вперше. Зірка вийшла на зв'язок та показала свого новонародженого малюка.

Неймовірна красуня та талановита журналістка Наталія Островська приєдналася до колективу ведучих “Телевізійної служби новин” зовсім нещодавно. У студії вона з’являється з 2021-го, що насправді являється невеликим досвідом, у порівнянні з тим тим, які мають її колеги. Однак, тривалий час зірка працювала репортером, тож український глядач знайомий з нею давно.

Наталія Островська може скласти конкуренцію незмінним ведучим плюсів
Наталія Островська стала матірʼю вперше

У момент активного розвитку своєї кар’єри та процвітання в журналістиці Наталія Островська повідомила про те, що буде вимушена піти у довготривалу відпустку, яка пов’язана з її цікавим положенням. Телеведуча працювала до останнього. А пішла у декрет, маючи величезний живіт.

Наталія Островська стала матірʼю вперше

Наталія, на відміну від своїх колег по цеху, не стала приховувати своєї вагітності і одразу ж розповіла глядачам про те, що чекає на дитину. Так само вона поділилася з користувачами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що в неї буде дівчинка. І ось цей день настав!

18-го листопада Наталія Островська оприлюднила у своєму мікроблозі декілька фотографій, які були зроблені в пологовому. Спочатку її шанувальники отримали можливість побачити бірку з даними новонародженого немовляти.

Також на фотографіях з’явилася новоспечена мама у лікарняній палаті. У дописі до публікації Наталія Островська відзначила, що пологи пройшли добре і вона за це дуже вдячна лікарям. Ба більше, заявила, що є бажання повернутися. Таким чином Островська натякнула, що імовірно не зупиниться на одній дитині.

Телеведуча виглядає дуже добре і ба більше, наче сяє від щастя. Свою дочку повністю вона поки не показує. Користувачі побачили лише крихітну ручку, але і цього для хорошого настрою цілком достатньо. А от реакцію свого чоловіка Наталія Островська, вочевидь, залишила на солодке.

Нагадуємо, що після 24 лютого героїня нашої статті не покинула територію України, а взяла участь у єдиному телемарафоні, перебуваючи у студії ледь не цілодобово.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?