Міс Всесвіт 2023: кому дісталася корона та як виглядає переможниця конкурсу краси – це не українка

Хто переміг у Міс Всесвіт 2023 вже відомо. Українка не увійшла у трійку найкрасивіших жінок, але з гідністю представила свою країну та привітала переможницю.

У ніч з 18 на 19 листопада у Сальвадорі відбувся грандіозний фінал “Міс Всесвіт-2023”. Через різницю у часі українці змогли отримати результати конкурсу рано вранці. На жаль, представниця України не перемогла і навіть не увійшла у трійку фіналісток.

Хто переміг у Міс Всесвіт 2023

Хто переміг у Міс Всесвіт 2023. Переможниця цьогорічного конкурсу краси Шейніс

20 фіналісток змагалися за головну корону конкурсу. Зрештою отримати статус переможниці вдалося представниці Нікарагуа Шейнніс Паласіос. Призові місця дісталися представницям Тайланду та Австралії.

Варто підкреслити, що дівчата змагаються не тільки за рахунок своїх зовнішніх даних: вони мають продемонструвати свій талант, інтелект, займатися благодійністю та громадською роботою, подавати приклад іншим людям. Тобто, бути такою собі усесторонньо розвинутою леді.

Отримати статус переможниці конкурсу краси 2023-го року вдалося представниці Нікарагуа Шейнніс Паласіос. Натомість 26-річна Ангеліна Усанова, яка презентувала Україну потрапила у топ-10 найкращих образів, вийшовши на подіум у костюмі Берегині Матері.

Нагадуємо, що цього року у зв’язку з подіями в Україні на конкурсі краси знову розгорівся скандал. Ангеліна Усанова розповіла, що дівчата намагалися помирити її з конкурсанткою із російської федерації. Ба більше, дівчина і сама намагалася налагодити контакт, але українка зробила усе можливе, щоб його уникати.

Хто переміг у Міс Всесвіт 2023

І це вже не вперше конкурс викликав шквал негативу у українців, адже минулого року неодноразово організаторів просили дискваліфікувати росіянку, аби вона не могла представляти свою країну на увесь світ та виходити з іншими дівчатами на рівних. Втім, дане прохання було неодноразово проігнорована, а учасниці минулого року від України доводилося стояти на сцені поруч з представницею російської федерації. Це також викликало чимало шуму у соціальних мережах, де користувачі відкрито сперечалися через дане питання.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.