“Почуття не замінити”: Катя Осадча показала міцні обійми з коханим: мережа бажає тільки щастя в особистому

Відома українська телеведуча Катерина Осадча замилувала користувачів соціальної мережі Instagram світлиною з чоловіком Юрієм Горбуновим. Зірка намагалася донести, що життя поза мережею важливе.

В прогресивному світі новітніх технологій людство ладне забувати, що окрім гаджетів та комп’ютерів, за вікном продовжує буяти життя. Знаменита журналістка Катя Осадча новим знімком в мережі намагалася переконати, як важливо не забувати жити поза мережею.

Катерина Осадча
Катя Осадча показала міцні обійми з коханим

Осадча оприлюднила світлину з чоловіком Горбуновим в міцних обіймах, а звернення до своїх шанувальників тільки підтвердило, що між подружжям кохання не згасає ні миті.

“І почуття не замінити. Ще один висновок. Життя поза мережею важливе! І як би нам не полегшували життя технології і як би не створювали віртуальні цікаві світи. Тільки життя поза мережею, те, що ви будете згадувати і переповідати дітям!”, – зазначила телеведуча.

Катя Осадча показала міцні обійми з коханим

До свого союзу Катерина та Юрій мали за плечима перші невдалі шлюби. Осадча у 2001 році вийшла заміж за депутата Олега Поліщука, а через рік у пари народився син Ілля. Вже через три роки Катя та Олег офіційно розірвали свій шлюб. Юрій вперше одружився у 1994 році на артистці балету Людмилі. У 2015 році подружжя розлучилося й, подейкують, саме через появу в житті Горбунова Каті Осадчої.

У 2017 році Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружилися. Цього ж року у пари народився син Іван, а у 2021 році син Данило.

Нагадуємо, нещодавно Осадча розповіла, чи наважаться вони з чоловіком Горбуновим на усиновлення дитини. Знаменитість зізналася, що зараз не готова до цього відповідального кроку, оскільки в Україні діє недосконала система. Вона вважає, що охочим взяти малюка з дитячого будинку доведеться зіштовхнутися з бюрократією.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.