Камалія показала, як змінилися її дочки-двійнята в Англії: одна схожа на маму, а інша – копія Дуа Ліпи

Більше року знаменита українська співачка та найбагатша виконавиця Камалія знаходиться у розлуці зі своїми дочками-двійнятами Арабеллою та Мірабеллою.

Дивовижно, але Камалія була однією з тих українських зірок, яка попри наявність двох маленьких дітей не стала евакуйовуватися за кордон. Її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур забрав спадкоємиць та виїхав за кордон. За словами артистки, він вмовляв її поїхати з ними, але вона відмовилася. Мовляв, хотіла залишитися на батьківщині та підтримувати її зсередини.

Цікаво, що подібним патріотизмом не можуть похизуватися ні Влад Яма, ні Дмитро Монатік, ні Олег Винник.

Камалія показала, як змінилися її дочки-двійнята

Як виглядає розкішний палац, який дістався Камалії від мільярдера Захура
Камалія показала, як змінилися її дочки-двійнята

Безумовно ставлення до Камалії серйозно змінилося після цього. Артистка при цьому продовжила займатися творчістю, активно гостролювала та збирала гроші на благодійність. Ба більше, її чоловік пожертвував неймовірні кошти українцям, а також активно брав участь у побудуванні пакистансько-українських дипломатичних відносин.

Але спільна робота на врятувала сім’ю. Півроку тому артистка повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком, який продовжує жити в Англії разом з їхніми дочками. Камалія досі не пояснила, що сталося насправді, і лише розповіла про кризу, яка розгорнулася між нею та благовірним через старшу дочку бізнесмена Таню.

Найбільш складним моментом для зірки є її розлука з дочками. Арабелла та Мірабелла продовжують проживати та навчатися у Великобританії. Але виконавиця вимушена миритися з таким положенням справ, адже вона сама захотіла повернутися до України, а дівчата мають знаходитися в безпеці.

Раз у декілька місяців артистка має можливість побачитися зі своїми донечками. Наприклад, нещодавно Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фотографії, які були зроблені у Лондоні. Особливо привертають увагу зміни у дівчатах, які стаються дуже швидко. Так, одна стала неймовірно схожа на матір, а інша — копія американської співачки Дуа Ліпи. При цьому помітно, що дівчата вже активно експериментують зі зовнішністю та все більше набувають індивідуальності.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.