Ані Лорак зганьбилася на людях і показала свій сором публічно: новий коханий Ісаак Віджраку доклав свою руку

Знаменита російська співачка Ані Лорак опублікувала відео, яке викликало шквал критики як зі сторони українців, так і зі сторони її "щирих шанувальників" з росії.

Скандал навколо Ані Лорак триває вже 9 років і досі не вщухає через нездатність співачки спілкуватися зі своєю аудиторією та визнавати помилки. Після 24 лютого українці здебільшого очікували, що Кароліна повернеться на батьківщину та піде назустріч своїй публіці, як це зробили Віра Брежнєва та Світлана Лобода. Однак, все сталося рівно навпаки.

Спочатку артистка видалялася з соціальних мереж, не витримавши тиску, а повернулася лише через пів року, після низки скандалів навколо її персони. За цей час вона встигла вступити у новий роман.

Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку показав, чим утримує співачку біля себе
Ані Лорак публічно зганьбилася через відео

Зірка почала зустрічатися з іспанським йога-тренером Ісааком Віджраку. Чоловік одразу ж взявся підтримувати свою кохану, і навіть намагався зарадити у її проблемах зі співвітчизниками, але зробив тільки гірше.

Богдан Беспалов зізнався, що розмовляв з обранцем артистки, але у ході розмови Ісаак дозволив собі доволі образливі висловлювання на адресу українців і їхній діалог зайшов у глухий кут.

Кароліна намагається повернутися на російську естраду, хоча це також супроводжується серйозними проблемами. Росіяни вже активно показують, що українці на своїй сцені не раді. Але для просування в себе в медіа залишається велика платформа Instagram. І Лорак помітно взялася за неї.

Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, яке було відзняте Ісааком. На ньому артистка підспівує під власну композицію, а також виконує дивні танцювальні рухи, які викликали у публіки занепокоєння та нездорову цікавість.

Ані Лорак публічно зганьбилася через відео. Скріншот коментарів під публікацією співачки
Ані Лорак публічно зганьбилася через відео. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Користувачі почали активно ділитися, що могло спонукати артистку опублікувати подібне в мережі. Але її бойфренд продемонстрував свою підтримку і в розділі коментарів.

Варто відмітити, що ця історія нагадує випадок Брітні Спірс, яка також лякає деяких підписників своїми танцями.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.