Як виглядає єдиний син Дана Балана, якого співак сховав далеко за кордоном: підріс та стає відомим

Молдавський відомий виконавець Дан Балан багато років запевняв своїх шанувальниць у тому, що насправді в нього ніколи не було своєї сім'ї. Та чи це так?

Багатьом шанувальникам важко повірити, що їхні кумири насправді не просто мають власну родину, а закривають свої серця для усіх інших жінок, крім коханих дружин.

Велика кількість артистів просто намагається захистити своїх обраниць від публіки, яка береться критикувати їх і навіть відкрито хейтити. Ревнощі фанаток до співака можуть приводити до доволі неприємних казусів.

Як виглядає єдиний син Дана Балана

Дан Балан повернувся до жінки, яку поставив на перше місце
Як виглядає єдиний син Дана Балана, якого співак сховав далеко за кордоном

Дан Балан багато років не розкриває правду про своє особисте життя. За офіційною версією, в нього ніколи не було ні дружини, ні дитини. Втім, молдавська просто неодноразово повідомляла, що насправді Дан пізнав щастя батьківства.

Неодноразово з’являлася інформація про його колишню дружину-румунку, яка в минулому була моделлю. Нібито з нею він по брався близько 20 років тому, а прожив не більше 5. Мовляв, у шлюбі здавалися серйозні конфлікти та сварки, здебільшого через ревнощі дівчини. Завантажений гастрольний графік давав про себе знати і взаємини швидко псувалися.

Дан Балан розповів про свою співпрацю зі співачкою з Узбекистану
Як виглядає єдиний син Дана Балана, якого співак сховав далеко за кордоном

За цією версією, пара незабаром вирішила розлучитися, але у екс-закоханих залишився спільний син Алан. Якщо хлопчик дійсно існує, то зараз він має бути підлітком. І деякі таланти від свого батька він успадкував точно. Наприклад, вдало ховати свої секрети та не попадатися журналістам.

Нагадуємо, що раніше також ходили плітки про вчинок колишньої дружини Дана після розлучення. Інсайдери якось розповіли пресі, що дівчина разом з сином після розлучення переїхала до Ізраїлю. Але незабаром звідти прийшла дуже сумна звістка: румунка не впоралася з емоціями і пішла на відчайдушний крок. Дан у той самий момент все покинув та рушив до екс-дружини.

Дівчину вдалося врятувати, а пізніше її вчинок приписували іншій обраниці Балана Христині. Остання одразу спростувала новину, заявивши, що її це не стосується.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.