Як швидко ростуть чужі діти: Юрій Горбунов повчив 6-річного сина від Осадчої суто чоловічій справі (ФОТО)

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов розчулив мережу ексклюзивними кадрами, на яких показав, як вчить свого старшого сина Івана голитися.

Ще 7 років тому українські глядачі навіть не здогадувалися про те, що незабаром дізнаються неймовірну новину про співведучих Юрія Горбунова та Катерину Осадчу. Деякі фанати здогадувалися про службовий роман, і все ж таки не очікували стрімкого розвитку подій.

А вся справа в тому, що у досить короткий проміжок часу Юрій повідомив про своє розлучення з дружиною Людмилою, вагітність Катерини, яка знаходилася на останніх термінах, а також весілля, яке зірки зіграли таємно.

Юрій Горбунов показав, як вчить сина голитися

Юрій Горбунов та Катя Осадча зі своїми дітьми
Юрій Горбунов показав, як вчить сина голитися

Незабаром на світ з’явився первісток знаменитості Іван. Досвід батьківства у Юрія Горбунова вже був: у шлюбі з Людмилою Горбуновою він виховував падчерку Ксенію. Примітно, що дівчинку він полюбив як рідну, досить близько спілкується з нею зараз, а також виховує її дітей. Ксенія давно стала мамою і зробила Горбунова дідусем.

Як з’ясувалося нещодавно, Катерина не планувала дарувати Юрію другу дитину, але сталося неочікуване: Іван став старшим братиком.

Зараз він охоче приміряє на себе роль дорослого і навіть вчиться голитися.Так, нещодавно Юрій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на які постав разом зі старшим спадкоємцем. Обидва у піні для гоління.

Юрій Горбунов показав, як вчить сина голитися

“Спільний час з Іваном у Міжнародний День Чоловіків! Сьогодні, поки наш найменший чоловік спав, Іван вніс особливий момент в ранок! Попросив мене навчити його голитися”, – зазначив Юрій Горбунов.

За словами шоумена, часто, поки він голиться, син Іван стоїть поруч і спостерігає, як батько те робить. Однак того дня хлопчик попросився теж спробувати та дізнатися особливості процесу.

“Запам’ятай, сину, головне в цьому ділі – піна!!” – зауважив Юрій.

Бізнесмен поділився, що особисто для нього означає бути чоловіком і батьком, а також привітав усіх причетних до свята.

У свою чергу Катерина показала у своєму блозі, як вони з сім’єю проводили час на вихідних.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.