Чий будинок найкрасивіший: дерев’яний особняк Полякової, східний палац Камалії чи садиба Поплавського?

Українські зірки не відмовляють собі у розкоші та будують будинки мрії багатьох людей. Потрапити туди не так просто, але знаменитості самі охоче запрошують до себе журналістів.

Безумовно багато українських зірок мають можливість побудувати розкішні маєтки. Однак, велика їхня кількість все ж таки схиляється до раціонального використання своїх коштів та обмежуються двостома квадратними метрами житлової площі. Тим паче, що найчастіше сім’ї мають декілька об’єктів нерухомості для зручності, а усе утримувати неймовірно дорого.

Чий будинок найкрасивіший

Але деякі зірки не відмовляють собі у дійсно розкішному образі життя. Наприклад, Михайло Поплавський побудував не просто маєток, а справжню садибу, адже на його території можна побачити одразу декілька будинків, в яких живе володар, персонал, гості, тощо.

Садиба Михайла Поплавського з висоти пташиного польоту

Співаючий ректор не надто опікувався тим, аби будинки добре поєднувалися в композицію, і дозволяв собі усе, що його душа бажала. І тим не менш, це просто величезна забудова з власним озером, басейном, сауною, та іншими задоволеннями.

Оля Полякова побудувала свій маєток на природі. Навколо будинку ліс, поруч є причал та річка. Будинок виконаний у такому собі сільському стилі, адже виглядає наче зруб. Поруч є будиночок для гостей у більш сучасному виконанні.

Чий будинок найкрасивіший
Як виглядає будинок Олі Полякової

Камалія може похизуватися розкішним палацом, який ззовні виглядає доволі сучасно, адже має величезні вікна, класичну кольорову гаму та стриманість в елементах декору, але всередині це абсолютно інший світ.

Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура

В ньому східна культура поєднується з західною. Можна спостерігати за тим, як бароко інтегрується класику в класику, і все це оточено пакистанськими мотивами.

Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура

Сімʼя безумовно обожнює золото, камінь, картини та різні меблі.

Встановити, чий будинок насправді красивіший дуже важко, адже усі вони побудовані під потреби замовників.

Якщо Оля Полякова зробила ставку на зручність і тишу, то найбагатша співачка України Камалія оточила себе неймовірною красою. Михайло Поплавський в свою чергу підкорює розмахом.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.