Найдивніші страви, які бачив Хіменес-Браво на “МастерШеф”: варене яйце, пів батона та підгорілі коржі

За більше, ніж 20 сезонів кулінарного шоу на українському телебаченні Ектор Хіменес-Браво зумів побачити найдивовижніші страви, і деякі з них виводили його з себе.

На кухні МастерШеф готувалися як найвишуканіші страви, так і найгірші. Примітно, але конфузи у кулінарному проєкті запам’ятовуються набагато краще.Можливість посміятися від душі отримали не тільки судді та учасники, але і самі глядачі, які часом навіть не очікували від деяких аматорів та професіоналів подібної подачі.

Найдивніші страви, які бачив Ектор Хіменес-Браво

Більш дивної страви, ніж половину батона, який був неймовірно здивований Ектор напевно в проєкті не було. Важко повірити, що учасник презентував дану страву на очах в усієї країни, і все ж таки це відбувалося в реальності.

Найдивніші страви, які бачив Ектор Хіменес-Браво

Не менш дивно виглядав крем-суп, який подала одна з учасниць. Замість красивої подачі перед Ектором опинилася тарілка з жовтою жижею та сухариками зверху. Не варто і казати, наскільки розлучений був шеф.

Найдивніші страви, які бачив Ектор Хіменес-Браво

У 12-му сезоні один з учасників у перших випусках презентував відварене яйце. Спроба гарна, але данна витівка не пройшла. До любителів простої кухні також приєднався учасник зі смаженою картоплею.

Найдивніші страви, які бачив Ектор Хіменес-Браво
Найдивніші страви, які бачив Ектор Хіменес-Браво
Найдивніші страви, які бачив Ектор Хіменес-Браво

Мʼясна корона також не справила на колумбійця хорошого враження. Окрім того, що вона відверто підгоріла, шеф-кухар одразу ж зрозумів, що м’ясо всередині просто сире і виявився правим.

Але виявляється, що вивести Ектора з себе може навіть та страва, якої не існує. Аматори не захотіли її презентувати, адже не змогли її приготувати. Один з учасників команди заявив, що вони її з’їли, і це настільки розлютило шеф-кухаря що він почав кричати.

Найдивніші страви, які бачив Ектор Хіменес-Браво

Часом можна зіпсувати навіть торт Наполеон, який здавалося б доволі легкий у приготуванні.

Найдивніші страви, які бачив Ектор Хіменес-Браво

У програмі також була сцена, в якій учасниця поставила на стіл перед суддями підгорілі коржі.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.