Тоня Матвієнко висвітлила брови і стала зовсім іншою жінкою: Арсен Мірзоян не впізнає в ній 42-річну дружину

Відома українська виконавиця Тоня Матвієнко не так давно втратила матір Ніну Митрофанівну і зовсім не відійшла від свого горя. І тим не менш, намагається його подолати.

На початку жовтня від родини Тоні Матвієнко прийшла дуже сумна звістка. З життя пішла її матір, легендарна вітчизняна виконавиця та душа української пісні Ніна Митрофанівна. Виявляється, жінка тривалий час хворіла на рак, про що не хотіла розповідати своїм співвітчизникам.

Померла вона тихо, без шуму, але своєю смертю вразила країну, яка була до цього не готова. Здавалося, що все в порядку. Ніна Матвієнко багато посміхалася, активно гастролювала і жодним чином не видавала свого справжнього стану.

Тоня Матвієнко показала батька-вдівця
Тоня Матвієнко висвітлила брови

Тоня під час церемонії прощання заявила, що її матір просила нікого не плакати. Це було її передсмертним бажанням. І сама співачка із усіх сил трималася, аби не проронити сльозу.

Тоня Матвієнко висвітлила брови

Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко висвітлила брови

Артистка є активною користувачкою соціальних мереж, але через своє горе надовго випала з інформаційного простору, і лише нещодавно почала поступово до нього повертатися. Наприклад, вона оприлюднила у своєму мікроблозі відео, на якому показала, як висвітлює свої брови.

Усе своє життя Тоня поставала перед глядачами з темними бровами, які підкреслювали її очі та овал обличчя. Але зовсім не дивно, що артистка захотіла змін. І здається, що помалу вона приходить до тями. Співачка у кадрі посміхалася та виглядала відпочившою.

Тоня Матвієнко висвітлила брови. Скріншоти особистої сторінки зірки

Також у кадр потрапила доволі цікава деталь. Справа в тому, що природнє освітлення в студії дало можливість фанатам побачити справжню якість шкіри артистки, а також її зуби.

Безумовно, вона користується косметологічними процедурами, а також серйозно слідкує за здоров’ям своїх зубів, які виглядають дуже здоровими та відбіленими.

Також в очі кинувся природній макіяж артистки. Тоня Матвієнко завжди виглядає дуже доречно і надає перевагу легким тонам та кольорам. Кадри дали зрозуміти, що все ж таки зірка активно користується косметикою, але робить це грамотно.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.