Чому Дмитро Комаров обрав дружиною українську красуню Сашу Кучеренко та як молодята живуть зараз

Об'їздивши півсвіту, невгамовний тележурналіст Дмитро Комаров усе ж одружився на українці. Подружжя називають найромантичнішою сімейною парою України.

Вона – “Місс Україна 2016” і телеведуча  каналу ictv. Він – відомий тележурналіст, автор проєкту тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров. Пара таємно одружилися в Єрусалимі у 2019 році під час перебування на Євробаченні.

Так зароджувалося їхнє почуття
Так зароджувалося їхнє почутт

До того вони в парі виходили на паркет танцювального шоу «Танці з зірками», але жодним чином не виказували свої романтичні стосунки.

Дмитро і Олександра приховували свої стосунки

Їх називають найромантичнішою сімейною парою України. І, можливо, найгармонійнішою, бо у їхніх солодких ніжних зворушливих стосунках є місце прагматичним планам  і практичним рішенням. Вони обоє займаються благочинністю.

Затишне сімейне гніздечко

До прикладу, нещодавно пара придбала квартиру, бо спочатку мова йшла про власний будиночок, але все ж вирішили, що їхня завантаженість  на роботі не вписується у  вечірні поседеньки біля каміна.

Дружина вітає коханого з днем народження

А ось така квартира з диваном вітчизняного виробництва, про що розповів сам Дмитро у Instagram, дуже навіть зійде для сімейного гніздечка.

До речі, Дмитро і Олександра мріють про діточок – не менше троє.

Їм весело і добре разом

“Хочеться, щоб наша сім’я була великою, тим більше, щоб вона була красивою, розумною і сміливою”, – поділилися Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко.

А у чому їх загадка? Кохають вони одне одного.

Схожі статті

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.