Мурат Налчаджиоглу показав колишнім дружинам Ані Лорак і Лілії Реус свої кулінарні таланти: оце так вечеря

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, який більш відомий як колишній чоловік Ані Лорак, вирішив здивувати шанувальників своїми кулінарними здібностями, оприлюднивши результати своїх старань.

Нещодавно Мережа охопила новину про імовірне розлучення турецького підприємця Налчаджиоглу з його другою дружиною, візажисткою з Києва, яку звуть Лілією Реус.

Після нашумілих розмов, припущень та стверджень в новинному просторі, бізнесмен вирішив вперше прокоментувати, що ж насправді сталося. Однак українці хотіли почути конкретних пояснень всієї ситуації, утім, отримали тільки заклики не лізти в його особисті кордони. Так, за словами Мурата, він ніколи публічно не обговорював своє особисте життя, і зараз так само не збирається цього робити.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу показав колишнім дружинам Ані Лорак і Лілії Реус свої кулінарні таланти

Додав, що завжди обирав мовчання та наразі дотримується тієї ж позиції. Що ж, схоже, після 4 місяців шлюбу в пари настала певна криза, яку так і не змогли подолати. Варто зауважити, що офіційних підтверджень щодо свого розлучення ані Мурат, ані Лілія українцям не надавали.

У своєму блозі соціальної мережі Instagram колишній чоловік співачки-зрадниці Лорак оприлюднив світлину свого кулінарного шедевра. Підприємець приготував запечений батат з м’ясом в мультиварці. Додав до своєї вечері легкий салат з овочів. Смачне частування не обійшлося без свічки, яка додала певної романтичності до усамітнення.

Нагадуємо, що Мурат Налчаджиоглу вперше одружився з російською співачкою українського походження Ані Лорак. У 2019 році пара офіційно розлучилася і в залі суду ділила майно. Наразі чоловік, імовірно, розлучився з другою дружиною Лілією Реус. Дівчина прибрала статус дружини Мурата, видалила їхні спільні фото та взагалі відписалася від його сторінки в соціальній мережі Instagram.

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з'явилася ще одна донька
Мурат Налчаджиоглу показав колишнім дружинам Ані Лорак і Лілії Реус свої кулінарні таланти

Схожі статті