49-річний Олексій Суханов зняв окуляри і одразу став 30-річним: за товстими скельцями ховаються глибокі очі

Перед своїми глядачами та підписниками Олексій Суханов зазвичай зʼявляється в однакових образах: строгий костюм двійка, окуляри, акуратна зачіска та мінімум макіяжу.

На українських екранах Олексій Суханов з’явився приблизно 10 років тому. І одразу ж полюбився публіці. Зірка здебільшого фокусувався на гостро-соціальних проблемах, обговорював трагедії, скандали та розслідування. Декілька разів йому доводилося змінювати канали, на яких він працював, але від рейтингового шоу мало хто відмовиться.

За цей час Олексій дуже прив’язався до України прийняв рішення про повну еміграцію. Йому вдалося отримати громадянство та стати улюбленцем української публіки. Після 24 лютого він не мовчав та активно висловлювався про свою позицію. Через це у нього ускладнилися стосунки з матір’ю, яка не підтримує Україну. І все ж таки Суханов балансує у взаєминах з нею та не обриває зв’язок.

Олексій Суханов зняв окуляри і одразу став 30-річним

Олексій Суханов
Олексій Суханов зняв окуляри і одразу став 30-річним

Робота зобов’язує зірку з’являтися на студії у доволі строгих та стриманих образах. Також у чоловіка є проблеми з зором, тож регулярно він з’являється в окулярах. Але на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зірку можна побачити в абсолютно інших амплуа. І варто відмітити, що Олексій в них ще більш привабливий, ніж під час зйомок програм.

Наприклад, нещодавно зірка оприлюднила у своєму мікроблозі свіже фото, на якому постав без окулярів та показав, як виглядають його яскраво-сірі очі.  У коментарях можна спостерігати за реакцією, яку викликав новий знімок зірки.

Нагадуємо, що 2 роки тому Олексій залишився фактично без роботи через ліквідацію телеканалу, на якому він працював. Суханов не гаяв часу дарма та створив власний YouTube-канал, на якому продовжував творити. Втім, зірка спробував себе у жанрі інтерв’ю, і доволі вдало. Зокрема він став останнім, кому з преси вдалося поспілкуватися з матір’ю покійного Кузьми Скрябіна. Не так давно жінка пішла з життя.

Олексій дуже ніжно відгукнувся про покійну та розповів про розмови, які не увійшли до кадру.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.