Як виглядають діти Потапа? Високий син-підліток з вінтажною зачіскою і синьоока дочка, яка живе за кордоном

Знаменитий український продюсер та репер Потап має лише одного рідного сина, але у шлюбі з Іриною Горовою виховав двох дітей. Усі деталі в статті.

Історія кохання Олексія Потапенка та Ірини Горової розпочалася ще до того, як обидва здобули популярність. Продюсерка була дружиною кращого друга свого майбутнього чоловіка. Саме від Юрія Горового вона народила свого первістка Наталію.

Але у пари не склалося і тоді у її життя увійшов репер. Молоді люди одружилися і незабаром почали активно займатися бізнесом. Юрій не пішов з їхнього життя, активно співпрацював з обидвома і проводив час зі своєю донечкою. Втім, її вихованням активно займався і сам Олексій, з яким дівчина буквально виросла.

Як виглядають діти Потапа

Як виглядають діти Потапа

Якщо Наталія здебільшого схожа зовнішньо на свого батька. То її молодший братик, якому на даний момент 15 років, — повна копія матері. При цьому обидва мають світлу шкіру, пшеничне волосся, яскраві очі, худорляві та з характером. Безумовно, Ірина виховала у своїх спадкоємця силу волі, старанність та віру в себе.

Особливо це було відчутно після 24 лютого. Андрій, який відмовився їхати разом з батьком до Іспанії, залишився з матір’ю і у найскладніші та найтрагічніші часи став для неї опорою. Продюсерка з гордістю розповідала у своїх інтерв’ю, як її спадкоємець взяв на себе роль голови сім’ї та повернув їй ґрунт під ногами.

Як виглядають діти Потапа

І це попри те, що Андрій — зовсім молода людина, яка ще формується та зможе показати себе.

Наталія через деякий час прийняла рішення поїхати закордон. Ба більше, вона таємно вийшла заміж і вже по факту розповіла українським журналістам про те, що здобула кохання. Свого обранця вона не показує, адже він хоче уникнути публічного життя. При цьому, пара безумовно побралася через кохання, адже Наталія поки що, судячи з усього, не планує дітей. З Олексієм візуально вона не підтримує зв’язок, але насправді все може мати абсолютно інший вигляд.

Навпроти, з рідним батьком Юрієм дівчина час від часу публікує спільні фотографії, демонструючи, що їхній зв’язок сильний і не збирається розриватися.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.