Губи на пів обличчя та широкі брови: кокетка з “НеАнгелів” Слава Камінська стала іншою людиною

Відома українська співачка Слава Камінська вразила мережу змінами у зовнішності. Артистка продовжує активно працювати над собою і трансформується на очах.

Коли Слава Камінська вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського глядачі почали помічати перші зміни в артистці. Вона навіть не приховувала того, що активно захоплюється пластичною хірургією, а красу з нею творив її благовірний.

Слава Камінська накинулася на нову обраницю екс-чоловіка
Слава Камінська показала, як змінилася її зовнішність за 2 роки

Однак, співачка не збиралася зупинятися на декількох втручаннях, і її коханому це вже не подобалося.

Так, після розлучення обидва озвучили абсолютно різні причини розставання. За версією Слави, в них не зрослося через родичок, які нібито лізли в їхні стосунки, а також через психологічні проблеми самої артистки. Натомість Едгар доволі чітко заявив, що його сильно бентежило захоплення Слави пластичною хірургією, і йому це не подобалося.

Слава Камінська показала, як змінилася її зовнішність за 2 роки

Камінська показала всіх своїх чоловіків
Слава Камінська показала, як змінилася її зовнішність за 2 роки

Після 24 лютого зірка евакуювалася до Нідерландів разом зі своїми дітьми. Примітно, що вона там знаходилася достатньо довго, прожила декілька гучних скандалів, крутила романи та робила публікації, що сприймалися глядачами дуже по-різному.

Пізніше Камінська поскаржилася, що набрала 10 зайвих кілограмів та зізналася, що буде активно з ними боротися. І варто відмітити, в неї це вийшло, і достатньо швидко.

Що стосується питань здоров’я та краси Слава має неймовірну силу волі і раз-у-раз її демонструє. Втім, шанувальники помічають, що співачка взагалі припиняє виглядати так, як якою вони її пам’ятають.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являються все нові кадри, і на них вона постає з величезними губами, масивними бровами, ідеальною шкірою та розкішним макіяжем. Також зазнали серйозних змін зуби. Імовірно, Слава поставила вініри або імпланти. І все ж таки відчувається, що в ній майже не залишилося тієї Слави Камінської, яка колись співала у дуеті з Вікторією Сміюхою. І шанувальники активно повідомляють про це зірці у коментарях під її публікаціями.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.