Репяхова замилувала кадрами з чоловіком, якого називає сенсом життя: Віктор Павлік не єдиний, кого любить

Українська блогерка Катерина Репяхова замилувала шанувальників в мережі новими світлинами свого 2-річного сина Михайла, якого вважає сенсом свого життя.

Дружина відомого співака Віктора Павліка Катерина Репяхова не приховує від преси, що стала центром уваги у пересічних громадян після шлюбу з виконавцем, а також після новини про їхню різницю у віці, яка становить майже 29 років.

Для того, аби припинити розмови та плітки в Мережі Катерина Репяхова публічно прокоментувала, чи відчувається її різниця з коханим та чи відображається на стосунках. За словами бізнесвумен, вік ніяким чином не впиває на їхні відносини. Ба більше, Віктор з Катериною зі схожими поглядами на життя, тож можна стверджувати, що парі справді комфортно поряд.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила справжнім виглядом своєї шкіри
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

До слова, нещодавно блогерка Катерина Репяхова оприлюднила світлини свого 2-річного сина Михайла. Хлопчик помітно виріс, став дуже активним та жвавим, однак зіркові батьки мають вагому проблему. Подружжя з дитиною пройшли чимало обстежень у лікарів, аби з’ясувати причину, чому Михась досі не говорить.

Репяхова замилувала кадрами з чоловіком, якого називає сенсом життя

Бізнесвумен повідомила, що ситуацію з мовленням виправляють за допомогою нейрокорекції, і син пари вже може похизуватися чималими успіхами. Хлопчик почав краще розуміти звернену мову, промовляти звуки та деякі слова.

Втім, як і в будь-якої люблячої мами, Катя має певні страхи в голові, що її дитина може не заговорити. Проте намагається відкидати ці думки, заспокоювати себе результатами від лікування та продовжувати водити сина на нейрокорекцію.

Нагадуємо, що про шлюб Катерини Репяхової та Віктора Павліка публіці стало відомо у 2020 році. Через рік у пари народився син Михайло, який зараз для Каті є сенсом її життя.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.