“Синочок буде розмовляти”: Репяхова показала маленького сина від Віктора Павліка на нейрокорекції

Дружина українського співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова показала 2-річного сина Михайла на нейрокорекції та розповіла, які успіхи від лікування має хлопчик.

Катерина Репяхова, як кожна любляча мама, переживає за те, що її дитина може не заговорити. Однак блогерка відкидає негативні думки з голови, оскільки син вже має чималі успіхи від лікування.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram дружина Віктора Павліка показала їхнього сина на нейрокорекції. Щаслива матуся зауважує, вона впевнена у тому, що хлопчик буде говорити.

“Кожного нового дня, крок за кроком, ми наближаємося до успіху. Синочок буде розмовляти”, – зазначила Катерина.

Репяхова показала маленького сина від Віктора Павліка на нейрокорекції

До слова, бізнесвумен Катерина Репяхова раніше повідомляла шанувальникам, які саме позитивні моменти помітила від лікування сина. Хлопчик краще розуміє звернену до нього мову, відтворює звуки та каже деякі слова. Відомо, що спеціалісти запевнили Катю та Віктора, що Михайло не потребує медикаментозного втручання, тому наразі з дитиною займаються педагогічно.

Для нащадка Репяхової та Павліка проводять спеціальні дихальні, сенсорні та рухові вправи. Вони впливають на врегулювання тонусу, а також покращують мислення та пам’ять. Щобільше, таке лікування здатне й стабілізувати загальний емоційний стан 2-річного Михайла.

Репяхова показала маленького сина від Віктора Павліка на нейрокорекції

У 2022 році Катерина Репяхова стала справжньою бізнесвумен, адже на честь сина відкрила свій бренд дитячого одягу. Не приховує, що Михась – сенс її життя, тож робить все для щасливого дитинства хлопчика.

Нагадуємо, що український артист Віктор Павлік одружився з Катериною Репяховою у 2020 році. Через рік у подружжя народився син, який для виконавця став четвертою дитиною. Громадяни досі активно обговорюють їхній шлюб в Мережі, адже не розуміють, як з різнею майже у 29 років можна побудувати щасливі стосунки. Втім, Катя переконує, що з Віктором їй комфортно, а різниця у віці не вливає абсолютно ні на що.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.