Колишня дружина Остапчука Горняк показала свою родину та розповіла цікаві факти з життя – сімʼя дуже велика

Колишня дружина українського шоумена Володимира Остапчука, нотаріус Христина Горняк поділилася кадрами з власними братами та сестрами й розповіла про себе цікаві факти.

Христина Горняк вже повідомляла шанувальникам, що має дуже велику сім’ю. Тож, цього разу блогерка на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram показала братів та сестер, розповіла детальніше про свою родину та цікаві факти про неї, про які вона впевнена, що підписники точно не здогадувалися.

Христина Горняк продемонструвала весільних халат
Горняк показала свою родину та розповіла цікаві факти з життя

Нотаріус розповіла, що має 7 братів і сестер, і рахує це справжнім скарбом життя. Всі вони живуть в різних країнах, тому, гадаємо, що бачаться між собою не так часто.

“В мене 7 братів та сестер, і об’єктивно я рахую це скарбом життя! Всі ми живемо в різних країнах, хтось в Угорщині, хтось в Америці, хтось як я в Україні!”, – розповіла Горняк.

Горняк показала свою родину та розповіла цікаві факти з життя

Згодом колишня дружина Володимира Остапчука шанувальників занурила у свої спогади з дитинства. Блогерка пригадала, як у її батька вдома завжди голосно грала класна та якісна музика. Робимо висновок, що гучно слухати улюблені треки в цьому домі є справді прийнятним.

Горняк показала свою родину та розповіла цікаві факти з життя

Наступним відео юристка Христина Горняк потішила підписників її блогу. Жінка весело танцювала та розважалася зі своїми сестрами, голосно увімкнувши музику. Дружня, тепла та любляча атмосфера панувала між найріднішими людьми. Нотаріус не приховує, що час проведений з ними – прекрасний. Хоче, аби їхнє життя склалося тільки якнайкраще.

Горняк показала свою родину та розповіла цікаві факти з життя

Ще однією Instagram-Stories героїня нашої статті розповіла цікаві факти про неї, які прихильники могли не знати. Юристка обожнює концерти, музику, наприклад, Prince, а також обожнює вечори біля каміна.

“Думаю такі факти ви про мене не знали! Я обожнюю концерти, таку музику, Prince, наприклад, ну і вечори у каміну. Скільки пам’ятаю себе, ми з татом кайфували завжди так з музикою, на весь дім”, – зазначила Горняк.

Горняк показала свою родину та розповіла цікаві факти з життя

Нагадуємо, що ведучий Володимир Остапчук та нотаріус Христина Горняк розлучилися у 2022 році. Розірвання союзу відбулося тихо та без публічних пояснень. Наразі в експодружжя залишилося невирішене питання з поділом спільної нерухомості.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.