Як виглядає донька Ані Лорак від двічі розлученого турка Мурата: Софія Налчаджиоглу на маму не схожа

Про рішення розлучитися співачки-зрадниці Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу стало відомо у 2018 році, утім, колишні мають спільну доньку Софію, якій потрібні обоє з батьків.

У січні 2019 року офіційно розпався союз відомої російської співачки українського походження Ані Лорак та турецького підприємця Мурата Налчаджиоглу. Причиною для розірвання 10-річного шлюбу стали зради з боку чоловіка.

9 червня 2011 року на світ з’явилася донька колишньої подружньої пари Софія Налчаджиоглу. Дівчинка помітно виросла та стала майже копією батька. Запроданка Ані Лорак рідко показує свою доньку публіці, утім, на своєму ювілейному концерті наважилася вивести її на сцену.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Як виглядає донька Ані Лорак від двічі розлученого турка Мурата

Ряд російських ЗМІ повідомляли, що 12-річна Софія рік провела за кордоном, мовляв, на цьому наполіг її батько Мурат Налчаджиоглу, який засуджує росію за повномасштабне вторгнення в Україну.

Утім, зрадниця України Ані Лорак переконує, що донька живе з нею та грає в театрі юного глядача. За словами співачки, дівчинка зростає дуже творчою особистістю, яка виступає на сцені, любить музику, співає з мамою та знімає відео.

Так, Софія Налчаджиоглу за останній рік помітно подорослішала. Особливо це можна було помітити на концерті Ані Лорак в честь її 45-річчя. Донька артистки показалася у довгій вечірній сукні з рівним укладеним волоссям та макіяжем. Ще трішки й дівчинка зростом зможе зрівнятися із зірковою мамою.

Мурат Налчаджиоглу бере активну участь в житті доньки, намагається бути з нею на одній хвилі, насолоджуючись сучасними треками.

Нагадуємо, що турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, імовірно, розлучився з другою дружиною Лілією Реус після 4 місяців шлюбу. Дівчина прибрала статус дружини Мурата в соціальній мережі Instagram, видалила спільні світлини з чоловіком та відписалася від його сторінки. Офіційно підтверджувати своє розлучення Лілія та Мурат ще не наважилися. Поки вони обирають позицію мовчання.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.