Один блондин, а інший ні: Юрій Горбунов показав двох синів від Осадчої, з яких тільки один на нього схожий

Український шоумен Юрій Горбунов поділився рідкісними кадрами з двома синами від телеведучої Катерини Осадчої та розповів про свою головну мету у вихованні хлопчиків.

Про шлюб знаменитого українського подружжя стало відомо у 2017 році. До речі, подейкують, що саме Катерина Осадча стала причиною, чому Юрій Горбунов розлучився з першою дружиною Людмилою у 2015 році.

У лютому 2017 року Катерина Осадча подарувала Юрію первістка, якого вирішили назвати Іваном. Через 4 роки зіркова пара в родині мала поповнення, оскільки стала батьками другого спільного сина Данила. Варто нагадати, що Катя від першого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком народила первістка Іллю у 2002 році.

Що висить на стінах Осадчої і Горбунова
Юрій Горбунов показав двох синів від Осадчої, з яких тільки один на нього схожий

Нещодавно український шоумен Юрій Горбунов замилував шанувальників новими світлинами в соціальній мережі Instagram з двома синами від шлюбу з Катериною Осадчою. Ведучий зауважив, що його головна мета як батька є банальною, утім, дуже важливою – зробити дітей щасливими.

“Моя головна мета як батька – це банальна, але щиро важлива: щасливі діти. Я хочу, щоб мої сини виросли щасливими, сповненими радості та упевненими в собі”, – зазначив Юрій.

Ведучий розуміє, що його роль тата дуже важлива для синів, особливо у формуванні здорової самооцінки у хлопчиків. Зізнався, чого навчає своїх дітей та що укріплює їхні зв’язки.

“Як батько, я розумію, що моя роль важлива, особливо у формуванні самооцінки моїх хлопчиків. Спільні моменти, розмови, спільні захоплення – це те, що укріплює наші зв’язки. Я вчу їх справжньої дружби, поваги до інших та важливість вірності своїм принципам”, – розповів шоумен.

 

Юрій Горбунов показав двох синів від Осадчої, з яких тільки один на нього схожий

На оприлюднених кадрах Юрій з двома різними синами за своєю зовнішністю міцно обіймалися, сміялися та просто дуркували.

Нагадуємо, що телеведуча Катерина Осадча зізналася, чи готова вона з Горбуновим до усиновлення дитини. Журналістка каже, що поки з чоловіком не наважиться до цього відповідального кроку, оскільки в Україні діє дещо ускладнена система.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.