“Підловили”: Вітвіцька показала “другий” дім, в який потрапляє час від часу – всі ведучі ТСН там бувають

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька ексклюзивно показала "другий" дім для кожного ведучого з команди ТСН. Зірку підловили під час підготовки до ефіру.

Телевізійники проводять достатньо часу на знімальному майданчику, тому сміливо можуть називати гримерку своєю другою домівкою. Журналістка Соломія Вітвіцька у власному блозі соціальної мережі Instagram поширила відео, як її підловили під час підготовки, імовірно, для нового випуску ТСН.

Як Соломія Вітвіцька виглядала до війни і як виглядає зараз
Вітвіцька показала другий дім, в який потрапляє час від часу

Знаменитості робили макіяж і в кадр потрапила гримерка, про яку героїня нашого матеріалу розповіла своїм шанувальникам. За словами Соломії, вона становить частину життя ведучих ТСН. Журналісти приходять до цього місця час від часу.

“Підловили. Гримерка – це частина життя ведучих ТСН. Журналісти сюди потрапляють час від часу”, – розповіла Вітвіцька.

Вітвіцька показала другий дім, в який потрапляє час від часу

Помічаємо, що приміщення оформлене у світлих тонах з кріслами, шафами для речей, великим дзеркалом та з необхідними робочими приладдями для візажистів, а саме косметикою, рушниками та кісточками для макіяжу.

Нагадуємо, що телеведуча Соломія Вітвіцька зізналася блогеру Славі Дьоміну, чи підтримує зв’язок з колишнім чоловіком Владом Кочатковим після розлучення. Журналістка переконує, що дуже тішиться, оскільки змогла зберегти з ним хорошу дружню комунікацію.

Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков

Пара жила тихо та спокійно у шлюбі, тому їхнє розлучення не принесло за собою публічних з’ясовувань стосунків, скандалів чи непорозумінь. Зірка розповіла, що її публічність могла вплинути на рішення розірвати союз, адже Влад не розумів, чи почувався поряд з нею справжнім чоловіком. Експодружжя зверталося до психолога, але це не допомогло. У колишніх були якісь певні очікування від одне одного, які, імовірніше за все, не справдилися.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.