Діви теж носять шапки: Тіна Кароль, Настя Каменських, Злата Огнєвіч і Леся Нікітюк утеплили шевелюру (ФОТО)

Велика кількість жінок просто відмовляється від шапок через те, що не вмію їх носити, або не знає, як правильно вкладати з ними образ. Але здоров'я набагато важливіше!

Хто як не зірки можуть показати світу, що будь-який образ можна доповнити шапкою і залишатися при цьому модними, і в той самий час абсолютно здоровими.

Велика кількість жінок відмовляється носити теплі головні убори по ряду причин. З ними важко створити хорошу зачіску, яка не зі псується після того, як ви увійдете в приміщення, візуально шапка може змінювати овал обличчя, виділяти форму голови і навіть просто приносити дискомфорт. Але можливо це через незнання того, як можна носити головні убори?

Настя Каменських

Настя Каменських у шапці

Знаменита українська співачка Настя Каменських має неймовірну шевелюру, яку здавалося б просто гріх ховати за головними уборами. І тим не менш, зима диктує свої умови. Зірка береже свої вушка і віддає перевагу спортивним шапка, які перетворюють її образи на своєрідний хіп-хоп. Не важко здогадатися, від кого вона перейняла цей смак.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк у шапці

Леся Нікітюк зазвичай одягає або чорну шапку з підворотом, або ж віддає перевагу пухнастим панамкам. Такий вибір аргументується дуже просто: Леся здебільшого орієнтується на свій спортивний стиль, видовжений овал обличчя та рівне волосся.

Тіна Кароль

Тіна Кароль у шапці

Українська поп-діва може похизуватися неабиякою любов’ю до головних уборів. Вона обожнює хустки, шалі, одягає різноманітні кепки, картузи і навіть зимові навушники. Звісно, артистка не проходить повз шапок, які також можуть добре доповнити її образ.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч у балаклаві

Злата, судячи з усього, вирішила трохи поекспериментувати зі своєю зовнішністю і взагалі віддала перевагу балаклаві, яка варто відмітити, набагато тепліша за усі можливі головні убори. І звичайно, вона їй неймовірно пасує, адже може щось не підійти такій красуні?

Втім, безліч зірок все одно намагається фотографуватися без шапок, або поставати перед камерою з розкішними локонами та ідеальним макіяжем, який не порушується через резинку виробу.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.