Переплюнула дружину Григорія Решетніка: Наталія Островська показала, як виглядає після пологів (ФОТО)

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська показала, як вона виглядає після пологів. Нещодавно зірка народила свого первістка. Детальніше в матеріалі.

Декілька місяців тому знаменита українська телеведуча Наталія Островська повідомила про те, що виношує свого первістка. Звісно, не було сумнівів у тому, що вона піде у декретну відпустку і незабаром глядачі не побачать зірку на екранах.

Зважаючи на те, що у колективі ТСН працюють у кадрі здебільшого жінки, це не стало якимось сюрпризом для аудиторії, яка вже звикла до подібного. Хоча втрата добре знайомих облич все ж таки доволі некомфортна.

Не так давно з екранів пішла Лідія Таран, яка 2 роки вже знаходиться за кордоном.

Наталія Островська показала, як виглядає після пологів

Наталія Островська пояснила конфуз з собакою в прямому ефірі
Наталія Островська показала, як виглядає після пологів

Наталія Островська, не дивлячись на своє цікаве положення, працювала постійно, і великий живіт їй не заважав. Ба більше, знаменитість навіть ставала на підбори, що здається просто нереальним і вкотре продемонструвало високий професіоналізм журналістки.

Після виходу у відпустку Наталія не обривала зв’язку зі своїми фанатами та продовжувала показувати своє життя на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І навіть після пологів не залишила своїх шанувальників без новин.

Одразу після того, як на світ з’явилася її донечка, Наталія Островська показала її маленьку ручку з біркою, а також опублікувала своє фото, яке було зроблено одразу після народження маленької красуні.

Варто відмітити, що Наталія Островська виглядала просто фантастично, не дивлячись на те, через що їй довелося пройти. Хоча у коментарі до фотографії вона вказала, що пологи пройшли дуже добре і в неї з’явилося бажання повернутися до її лікарів за другим малятком.

Наталія Островська показала, як виглядає після пологів

Неймовірним виглядом одразу після народження дитини раніше могла похизуватися хіба що дружина Григорія Решетніка Христина, яка на даний момент є багатодітною і завжди дивувала своїх підписників тим, як швидко вона не тільки відновлювалася від чергових пологів, але і як приходила до форми. Вже через декілька місяців вона демонструвала неймовірні зміни у її фігурі, що звичайно мотивувало інших жінок на активне заняття спортом, а також догляд за собою.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?