Після переїзду до США Аліна Гросу показала Полянському, від чого він назавжди відмовився: дісталась іншому

Відома українська співачка Аліна Гросу знаходиться за кордоном більше року. За цей час вона відновила заняття творчістю та активно випускає нові кліпи.

Наприкінці 2022-го Аліна Гросу повідомила про те, що перебралася до Сполучених Штатів Америки. Випереджуючи критику, вона одразу ж дала зрозуміти, що переїхала не назавжди, а лише тимчасово. Мовляв, для підвищення кваліфікаційних навичок. Мова йде про навчання у школі акторської майстерності в Каліфорнії. Аліна Гросу при цьому заявила, що прогулювати уроки не можна, а тому приїхати на батьківщину найближчим часом вона буде не здатна.

Аліна Гросу зачарувала мережу новою фотосесією

Аліна Гросу презентувала новий кліп: головним героєм став американець
Аліна Гросу зачарувала мережу новою фотосесією

Лише після того як зірка опинилася в Лос-Анджелесі стало відомо про її розставання з Романом Полянським. Це було вже логічним завершенням їхніх стосунків, адже інакше не можна було пояснити, чому акторка а раптом все кинула та поїхала.

Все ж таки стосунки на відстані для багатьох зірок закінчується однаково, а зірка неодноразово підкреслювала, що за кордоном вона одна. А здебільшого українці позитивно поставилися до її розставання з російським актором. Хоча виконавицю при цьому не критикували за роман з ним.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з нової фотосесії, яка була, до речі, доволі провокаційною. У коментарях під публікаціями можна знайти безліч компліментів, в яких також йдеться про те, що відсутність Полянського поруч пішла Гросу на користь. На дані висловлювання співачка реагувала доволі спокійно, і взагалі не сперечалася з думкою своїх підписників.

Нагадуємо, що за плечима у Аліни Гросу також є невдалий шлюб та розлучення. Декілька років тому артистка розійшлася зі своїм чоловіком Олександром Комковим, який також родом з росії. За офіційною версією, розлад у парі настав через пів року, і причиною тому став бізнесмен. Мовляв, спочатку він попросив у зіркової дружини перерви у стосунках, а сам зрадив. На прохання помиритися Аліна Гросу вже не відреагувала та подала на розлучення.

Схожі статті

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?