Як виглядає таємне кохання Софії Ротару? Артистка полюбила молодого, але талановитого чоловіка з вусами

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару, за офіційною версією, мала лише одне-єдине кохання у своєму житті. Журналісти схиляються до іншої думки.

Софія Михайлівна Ротару розпочала свій шлях що в молодості. Артистка мала справу з радянською аудиторією, абсолютно іншими смаками та складнощами у просуванні сценічною кар’єрою. І як ніяк, але конкурентів була неймовірна кількість.

І на цьому непростому шляху вона була не самотня. Окрім коханого чоловіка Анатолія Євдокименко їй допомагав легендарний український поет та композитор Володимир Івасюк. Співпрацювали вони ще до того, як артистка вийшла заміж. Але, за офіційною версією, їхнє спілкування обмежувалося лише роботою.

Як виглядає таємне кохання Софії Ротару

Онучка Софії Ротару розповіла про складне життя в США
Як виглядає таємне кохання Софії Ротару

Однак велика кількість журналістів схиляються до думки, що насправді її та Володимира об’єднувало набагато більше. І імовірніше за все, мова йде про романтичні почуття, і можливо навіть роман.

У зірок неймовірна кількість спільних фотографій, яка для того часу — все ж таки розкіш безумовно Софія Михайлівна та Володимир Івасюк проводили разом багато часу і часто на природі.

Раніше в мережі з’являлася інформація не тільки про їхні любовні стосунки, але і навіть про цивільний шлюб. Поговорювали, що Ротару дійсно жила з композитором. І мало того, нібито народила від нього дитину. Але плітки про малюка Софія Михайлівна одразу ж спростувала. Як відомо, якось у зірки вкрали сина. А в пресі говорили про те, що насправді вкрали на Руслана, а дитину від Володимира Івасюка. Софія Михайлівна одразу ж заперечила це публічно.

Як виглядає таємне кохання Софії Ротару

На рахунок Івасюка Софія Ротару натомість не розповідала публіці майже нічого. Згодом вона вийшла заміж за Анатолія Євдокименка і знайшла своє щастя.

Як виглядає таємне кохання Софії Ротару

Коли Володимир Івасюк пішов з життя, багато хто очікував, що Софія Михайлівна обов’язково прийде з ним попрощатися та провести його в останню путь. Втім, зірка не з’явилася. Софія Ротару говорила, що дуже хотіла приїхати, але фізично це було неможливо, так як артистка знаходилася на іншому кінці Радянського Союзу.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.