Наталія Могилевська показала, на що готова заради популярності, коментарів та вподобань: “Повні туфлі води”

Українська співачка Наталія Могилевська показала публіці, на що готова, аби отримати від шанувальників зворотний зв'язок у вигляді вподобайок та коментарів.

Виконавиця Наталя Могилевська не приховує, що раніше прагнула високої самореалізації більше не для себе, а для суспільства. Знаменитість розповіла, що пройшла нелегкий шлях, аби пропрацювати власні психологічні моменти, знайти нове кохання та усвідомити, що хоче народити.

Українській співачці нині 48 років, і за цей час Могилевська набралася достатньо життєвої мудрості, досвіду з дітьми, тож готова подарувати нове життя. Зірка щаслива у нових стосунках з чоловіком Валентином, однак ділитися інформацією про коханого не поспішає, мовляв, ще не на часі.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська показала, на що готова заради популярності, коментарів та вподобань

Нещодавно співачка Наталія Могилевська новим відео в соціальній мережі Instagram показала, на що готова піти, аби отримати зворотний зв’язок від шанувальників. Артистка відзняла ролик на свою нову музичну роботу “Я повертаюсь”.

Зірка в красивій довгій сукні та в туфлях гуляла вулицями рідного міста з валізою під слова своєї пісні, ніби щойно повернулася додому.

За словами Могилевської, на вулиці було 0 градусів, навколо мокро та холодно. Проте підкреслила, вона готова на все, щоб побачити вподобайки та коментарі від підписників її блогу, аби розблокувати профіль в мережі, який корисний всім слухачам та людям, котрі потребують допомоги.

“На вулиці було 0 градусів. Повні туфлі води. Я готова на все, щоб побачити ваші вподобайки та коментарі. Щоб розблокувати мій інстаграм, який потрібен не тільки моїм слухачам, а і людям, які потребують допомоги під час війни”, – розповіла співачка.

Наталія Могилевська закликала користувачів мережі піддати активності, оскільки її сторінка досі перебуває в бані.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.