37-річна Іванна Онуфрійчук засвітила округлий живіт та вразила заявою: чекає від мільйонера Алмаза дитину?

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук засвітила округлий живіт та заінтригувала мережу доволі імовірною вагітністю. Що відбувається?

Шлях красуні Іванни Онуфрійчук до сімейного щастя був доволі довгим. Багато років вона присвятила своєму розвитку, як журналістки, і хоча паралельно будувала особисте життя, вочевидь не поспішала йти під вінець.

Втім, 2021-го стало відомо про її розкішне весілля, яке було зігране спочатку на Мальдівах, а через півроку в центрі Києва з неймовірною кількістю гостей, декорацій, тощо.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Іванна Онуфрійчук
Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Після вдалого заміжжя, а вдалим його можна назвати сміливо, адже телеведуча живе разом з казахстанським мільйонером Алмазом у Швейцарії, журналістка безумовно замислилася про поповнення в родині, про що розповіла рік тому у своєму ексклюзивному коментарі.

Зірка заявила, що вони активно працюють над даним питанням, натякаючи на їхню підготовку та консультації з лікарями. Але в той самий час не розповіла, коли саме планує пологи.

Зараз зірка знаходиться в Європі, і не сидить на місці. Іванна здебільшого намагається допомогти українським жінкам адаптуватися до нових умов, в яких вони опинилися, а також розповісти тим дівчатам, які тільки думають про переїзд до Швейцарії, до чого їм готуватися.

Водночас нещодавно вона засвітила неабиякі зміни у своїй фігурі. Іванна все більше віддає перевагу образом, в яких можна приховати свою талію, що наштовхує на думки про її цікаве положення. І тим не менш, на деяких кадрах можна помітити, що Іванна округлилася.

Тож є високий шанс того, що зірка очікує на дитину, хоча залишається лише чекати на офіційне повідомлення від телеведучої.

Нагадуємо, що після 24 лютого зірка здебільшого перебувала в у Європі і активно допомагала своїй батьківщині інформаційно. До Швейцарії вона переїхала ще 3 роки тому, а в Україну їздила на зйомки, попри небажання її чоловіка алмаза, аби вона брала участь у великих шоу. Зараз Івана майже не говорить про те, чи планує повертатися на батьківщину.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.