Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Лілією Реус показав, як тепер готує – нині попіклуватися немає кому

Турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу показав свої кулінарні таланти на кухні. Після розлучення з Лілією Реус бізнесмену доводиться справлятися самостійно.

Так, українська преса почала активно доповідати громадянам про імовірне розлучення Налчаджиоглу з його другою дружиною, візажисткою зі столиці, Лілією Реус. І хоча пара офіційно не підтвердила чутки, ряд їхніх дій справді вказують на розірвання союзу.

Лілія Реус видалила з шапки профілю її Instagram інформацію, що є дружиною Мурата. Щобільше, дівчина змінила прізвище в мережі, прибравши Налчаджиоглу. Цікаво й те, що візажистка “почистила” всі публікації з чоловіком, в тому числі з весілля й відписалася від його блогу.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Лілією Реус показав, як тепер готує

Що стосується Мурата, він також очистив свою сторінку від контенту з коханою та більше не стежить за її сторінкою. Зауважимо, що Налчаджиоглу вирішив першим за колишню дружину вийти з тіні та прокоментувати чутки про розлучення.

За словами бізнесмена, він ніколи не обговорював і не збирається обговорювати своє особисте життя на публіку. Попросив поважати його кордони та не ставити подібних питань. Каже, що завжди обирав мовчання і зараз дотримується тієї ж позиції.

Нещодавно турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу вкотре переконав підписників його блогу в соціальній мережі Instagram, що обожнює готувати.

Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Лілією Реус показав, як тепер готує

Чоловік оприлюднив домашні відео та фото, як зробив гречку та м’ясо в мультиварці. Підкреслив, що любить кулінарити вдома, тож, судячи з того, як часто бізнесмен ділиться своїми смачними шедеврами, йому справді ця справа приносить задоволення.

Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Лілією Реус показав, як тепер готує

Нагадуємо, що Мурат Налчаджиоглу у 2019 році офіційно розлучився зі співачкою Ані Лорак. Причиною цьому стали зради з боку чоловіка. В один момент артистка усвідомила, що не зможе з цим змиритися, тому прийняла рішення розірвати стосунки.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

Схожі статті