Аліна Гросу показала листування з шанувальником, який залицявся до неї: незнайомець підкорив зірку?

Українська співачка Аліна Гросу оприлюднила листування з шанувальником, який намагався завоювати її серце, утім, всі спроби від незнайомця виявилися невдалими.

За свою творчу активну діяльність Аліна Гросу стикнулася з рядом потрясінь в особистому житті. Влітку 2019 року зірка гучно відгуляла весілля з московським бізнесменом Олександром Комковим. Однак сімейне життя не склалося майже відразу, і через 6 місяців пара розірвала свій союз.

Гросу показала дивну фотосесію
Аліна Гросу показала листування з шанувальником, який залицявся до неї

Після початку повномасштабного вторгнення Аліна Гросу припинила спілкування з російським актором Романом Полянським, з яким будувала стосунки після розлучення з Олександром. Причину, чому і ці відносини зазнали краху співачка повідомляти не стала.

До слова, нещодавно артистка оприлюднила в соціальній мережі Instagram відповіді шанувальника на її розповіді, де, судячи з усього, незнайомець хотів, аби вона стала його дівчиною. Спочатку підписник заявив, що Аліна сама по собі, потім написав, якщо виконавиця не буде його, то вона так і залишиться самотньою, а втретє він повторив слова, з яких почав листування.

Співачка зауважує, що самовпевненості такого кавалера можна позаздрити. Знаменитість хотіла навіть відповісти чоловіку, однак передумала.

“Можете позаздрити самовпевненості цього чоловіка. Навіть щось відповісти хотіла, але перехотіла, коли побачила, що це з рік “ти сама по собі” або “так не діставайся ти нікому”. Це погроза? Вже в поліцію йти? Чи ще рано?”, – розповіла артистка.

Аліна Гросу показала листування з шанувальником, який залицявся до неї

Нагадуємо, що в жовтні цього року співачка Аліна Гросу поділилася романтичними кадрами у своєму Instagram, на яких засвітилася не сама, а з чоловіком. Його обличчя зірка приховала, а лише зауважила, що тепер не варто її жаліти.

Аліна Гросу показала нового бойфренда

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.