Як виглядають усі діти Святослава Вакарчука: доросла та освічена красуня, і двоє зовсім крихітних малюків

Протягом двадцятирічного шлюбу Святослава Вакарчука та Лялі Фонарьової було достеменно невідомо, чи є виконавець рідним батьком дівчинці, яку виховував у цьому шлюбі.

Святослав Вакарчук та його колишня дружина Ляля були разом понад 20 років. Коли в них закрутився роман, жінка вже мала доньку від першого шлюбу з відомим перукарем-стилістом Володимиром Тарасюком. Втім, просто неодноразово схилялися до думки про те, що дівчинка могла народитися і від Святослава. Тим не менш, ніколи підтвердження цим чуткам не було.

Діані вже 30 років. Вищу освіту Діана отримувала у Київському інституті міжнародних відносин (КІМВ) при університеті ім. Т.Г. Шевченка. Але цього було мало і дівчина прийняла рішення рухатися далі, і взяла нові цілі. 7 років тому Ляля та Святослав відправили її на магістратуру до Великобританії. Діана навчалася 2 роки в Ноттінгемському університеті, де вивчала індустрію моди з міжнародної точки зору та аналізує моделі управління відомих модних брендів, а також концепції підприємницької моди.

Святослав Вакарчук розповів про усіх своїх дітей від різних жінок

Святослав Вакарчук розповів про шлюб зі своєю першою дружиною
Святослав Вакарчук розповів про усіх своїх дітей від різних жінок

2021-го стало відомо, що Святослав та Ляля розлучаються. І це при тому, що не так давно ходили чутки, що вони нібито нарешті офіційно розписалися. Підозри на рахунок того, що могло стати причиною погіршення стосунків були найрізноманітнішими, але вже через 2 місяці зʼясувалося, що у Святослава є крихітний син.

Імовірною матір’ю хлопчика вважали продюсерку Євгенію Яцуту. І дана інформація незабаром підтвердилася. Коли жінка вдруге вийшла в люди з круглими животом, який очевидно говорив про її вагітність, Святослав Вакарчук наважився на повідомлення про те, що в нього очікується ще одна дитина. Незабаром народилася красуня Соломія. Вже тоді в Україні настали темні часи.

Святослав Вакарчук вперше розповів про своє сімейне життя
Святослав Вакарчук розповів про усіх своїх дітей від різних жінок

Малюків Святослав принципово не показує публіці. Власне, і можливості запросити до себе журналістів в нього немає. Після 24 лютого зірка здебільшого знаходиться у гастролях і майже не буває вдома, що його неймовірно засмучує. Однак Вакарчук завжди говорить про те, що довелося розставити приорітети таким чином, щоб його діти мали світле майбутнє.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.