48-річна Могилевська вразила виглядом в молодості: сміливі образи, руде волосся та відомі друзі поруч

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська поширила архівні світлини, як виглядала в молодості. Зірка позувала з рудим кольором волосся у компанії відомих друзів.

Артистка не приховує від шанувальників, що була завзятою кар’єристкою, оскільки віднайти щастя в особистому житті та захотіти народити вона відчула після початку повномасштабного вторгнення. До цього усвідомлення зірка пропрацювала всі психологічні моменти, набралася достатньо життєвої мудрості та наразі згадує часи початку активної творчої роботи.

Наталя Могилевська займається боксом
Могилевська вразила виглядом в молодості

Зокрема, у новому дописі соціальної мережі Instagram співачка Наталія Могилевська показала, як виглядала 20 років тому. На світлинах зірка позувала з рудим кольором волосся в сміливих образах та з відомими друзями. До речі, нині знаменитість має зовсім інший стиль. Співачка почала носити речі вільного крою, які породжували чутки про її вагітність та давно не показувалася в іміджі рудої.

На першому архівному фото можна помітити знаменитого українського співака Андрія Кузьменка, який пішов з життя у 2015 році. Зрештою, весь новий допис музична виконавиця Могилевська присвятила талановитій Наталії Лей, яка є дружиною її легендарного гітариста Сергія Підкаури.

Наталія Лей наділена вмінням писати пісні, вкладаючи в них, повний спектр своїх прекрасних почуттів та емоцій. Могилевська завдячує їй за хіт “Полюби меня такой”, а також повідомила, що вони знову повертаються до співпраці.

“Дуже їй вдячна за пісню “Полюби меня такой”, яка стала однією з найвідоміших моїх пісень по всьому світу. І от сьогодні ми знову повернулися до співпраці. Вона є автором пісні “Я повертаюсь”, яку ви всі так полюбили”, – розповіла Могилевська.

Співачка додала, що авторка її нової музичної роботи дуже хвилювалася за продакш цієї пісні. Наталія Лей вклала в неї свої особисті переживання, коли згадала часи ностальгії за Україною та повернення додому.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.