Веніамін — не єдиний: Тіна Кароль вперше зізналася про другу дитину і розповіла, коли вона народилася

Відома українська співачка Тіна Кароль відверто розповіла про позашлюбного сина свого покійного чоловіка Євгена та роль хлопчика в їхній родині.

Тіна Кароль ніколи не приховувала, що її чоловік Євген Огір має сина Женю від попередніх стосунків. З матір’ю хлопчика Євген не одружився. І це попри те, що продюсер завжди мріяв про міцну сім’ю. Так склалося, що первісток чоловіка фактично мав рости без батька.

Тіна Кароль вперше зізналася про другу дитину

Тіна Кароль показала ніжні домашні кадри зі своєю улюбленицею
Тіна Кароль вперше зізналася про другу дитину

Про стосунки Веніаміна та Жені співачка завжди говорила мало, проте в одному з архівних інтерв’ю все ж таки прокоментувала, чи ладнають зведені брати і чи підтримують звʼязок взагалі.

За словами Тіни, на той момент Женя з Веніаміном не бачилися. Але цілком імовірно, що мова йде саме про активне спілкування, так як до цього артистка розповідала про те, що хлопчик ночує в них вдома і навіть має свою постіль.

“У них поки не сталося зустрічі. Я б з радістю хотіла організувати цю зустріч, але, напевно, трохи пізніше. Веня в курсі, що у нього є брат Женечка. І я думаю, що час все розставить на свої місця, і вони будуть дружити та спілкуватися”

Примітно, що після новини про смерть Євгена матір хлопця заявила, що претендує на спадок. Однак вже через деякий час в шоу-бізнесі розгорівся скандал. Жінка нібито також захотіла права на пісні артистки.

Незабаром Тіна Кароль спростувала дану інформацію та заявила, що нічого подібного немає. Але на рахунок поділу спадку не розповідала ні слова.

Незабаром артистка прийняла рішення відправити свого сина Веніаміна на навчання до Великобританії, де він і нині отримує освіту. Звичайно, це ускладнює для нього ситуацію з рідним братом. Адже за таких умов спілкуватися майже неможливо, хіба що онлайн. Власне, невідомо, де зараз взагалі знаходиться Євген.

Нагадуємо, що чоловік артистки пішов з життя 10 років тому у німецькій лікарні. Офіційна причина смерті — рак шлунку. Декілька років він боровся за своє життя, але, врешті-решт, програв. На той момент маленькому Веніаміну було всього 5 років.

Зараз Тіна активно говорить не тільки про свою готовність вступити до нових стосунків, але і про бажання народити дитину. Втім, зірка хоче дівчинку.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.