Як змінилася старша донька Олі Фреймут: пишні губи, зухвалі наряди та сучасні танці – не за етикетом

Старша донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала, як змінилася за час життя в США. Дівчина вже не раз стикалася з невдоволеннями громадян з приводу її вигляду.

Головна ревізорка країни Ольга Фреймут, бувши студенткою в Лондоні, познайомилася з батьком її першої дитини, британцем Нілом Мітчеллом. Від початку знайомства чоловік зарекомендував себе кавалером з галантними манерами, однак при спільному житті їх ніби й не було.

Фреймут каже, що втекла від нього ще на перших місяцях вагітності, а зараз, згадуючи минуле, взагалі не розуміє, що їй подобалося у цьому чоловіку. Щобільше, Ользі в якийсь момент стало нудно з Нілом, до того ж він став агресивним.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Ольга Фреймут та Злата Мітчелл

17-річна донька телеведучої живе в США. Дівчина зазнала помітних змін від початку телевізійної кар’єри зіркової мами. Вже не раз під приціл обговорень публіки потрапляли зухвалі наряди Злати, а ще її пишні губи, оскільки на світлинах вона часто робить акцент саме на них.

Злата Мітчелл у своєму блозі соціальної мережі Instagram розповіла, чим займається в Каліфорнії. За словами дівчини, вона полюбляє подорожувати, у вільний час займатися танцями, знімати контент. Варто зауважити, що донька ревізорки не лише навчається, а й працює.

Однак на питання від користувачів мережі, в якій би країні вона хотіла жити, відповіла, що в цілому бачить себе тільки в Каліфорнії, але не проти, аби її майбутні діти якусь частину свого дитинства провели в Україні.

З особистої сторінки Злати в Instagram помітно, що вона полюбляє ділитися яскравим контентом та відвертими луками, і цікаво, що на критику, хейт та негативні обговорення людей дівчина не реагує.

Нагадуємо, що знаменита телеведуча Ольга Фреймут вийшла заміж за генерального директора Нового каналу Володимира Локотка. Про це публіці стало відомо у 2017 році. Пара виховує спільних двох дітей: сина Валерія, який народився у 2016 році та доньку Євдокію, 2017 року народження.

Ольга Фреймут та Володимир Локотко

Схожі статті

На порозі материнства: Злата Огнєвіч не змогла приховати округлий живіт ні за жакетом, ні за піджаком

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вийшла в місто у модному костюмі, але засвітила вельми цікаву деталь. Що сталося? Детальніше в матеріалі.

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.