“Життя без турбот”: 44-річна Оля Полякова показала, як відпочиває з дорослою донькою на Занзібарі

Не секрет, відома українська співачка Оля Полякова любить та вміє гарно відпочивати. Цього разу зірка у компанії старшої доньки Маші вирушила на Занзібар.

Популярна білявка українського шоу-бізнесу Оля Полякова показала підписникам свій відпочинок. Співачка поділилася короткими відео про свою поїздку в Instagram-сторіс.

Оля розповіла, що поїздка стала спонтанно. Вона виступала у Хмельницькому, з якого вирушила у Кишинів, а там сіла на літак до Занзібару. Компанію у подорожі співачці традиційно склала її старша донька Марія.

“Це було дуже спонтанно. Я вирішила їхати на Занзібар в один день. Просто так склалися зорі”, – розповідає співачка.

Оля Полякова показала відпочинок на Занзібарі
Оля Полякова показала відпочинок на Занзібарі

Виявляється, фраза “Hakuna Matata” (в перекладі “життя без турбот”), що відома всім дітям, які зростали на мультиках про Короля Льва, родом з Занзібару. Коли до співачки звернулися, вона була вражена знайомим висловом. Також, жінка відмічає, що гасло Слава Україні, відоме місцевим мешканцям. Тож, як жартує виконавиця, вони легко знайшли спільну мову.

Оля Полякова показала відпочинок на Занзібарі
Оля Полякова показала відпочинок на Занзібарі

Оля та Маша приїхали в сезон дощів. Вони не знали про це, але співачка стверджує, що через цю інформацію поїздку не скасовували б. На Індійському океані, це не вирок для гарного відпочинку, адже дощі не йдуть постійно, вони короткочасні.

Оля Полякова показала відпочинок на Занзібарі
Оля Полякова показала відпочинок на Занзібарі

Дівчата насолоджуються смачними стравами, чарівною природою та білим піском. Оля відзначила рівень сервісу в готелі. В меню мандрівниць входять різноманітні морепродукти, вартість яких включена до вартості проживання.

“На Занзібарі море як на Мальдівах. Але немає такої приватності. Тут такий піонерський табор. Всі ходять в один час їсти, пити. В основному відпочивають дорослі англійці. Ми з Маруською, мабуть, наймолодші”, – ділиться враженнями артистка.

Оля Полякова показала відпочинок на Занзібарі
Оля Полякова показала відпочинок на Занзібарі

Вона сподівається, що її відпочинок “не стане впоперек горла” підписникам. Разом з донькою Оля проведе на чарівному остові 6 днів та повернеться до щоденної праці.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.