Мурат Налчаджиоглу продемонстрував палкі поцілунки в аеропорту Стамбула: поки колишня Лілія Реус в Ірландії

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу продемонстрував, як проводить осінні вечори після розлучення з Лілією Реус. Усі деталі в статті.

Здавалося, не так давно колишній чоловік Ані Лорак Мурат нарешті знайшов своє щастя: бізнесмен одружився з красунею на ім’я Лілія Реус, відіграв розкішне весілля, рушив у медовий місяць разом з новоспеченою дружиною та дітьми. А вже через 4 місяці надійшла новина про його імовірне розлучення.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу продемонстрував палкі поцілунки в аеропорту

Що саме сталося між подружжям достеменно невідомо, але плітки плавно переростають у факт: Мурат та Лілія не разом більше місяця і навіть не бачаться. Поки бізнесмен перебував в Туреччині його дружина знаходилася в Україні, але тільки-но чоловік повернувся, як його благовірна рушила до Ірландії.

Обидва не хочуть коментувати усе, що відбувається між ними і навіть не підтверджують факт розставання, хоча він доволі очевидний.

Мурат Налчаджиоглу продемонстрував палкі поцілунки в аеропорту

За офіційною версією, підприємець знаходився на своїй батьківщині через стан здоров’я. Він пройшов через операцію, а також необхідну реабілітацію. Той факт, що благовірної не було поруч у даному контексті ще більш підозрілий.

Власне, і свої вечори Мурат проводить у самотності. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії, на яких показав, як дивиться кіно.

Мурат Налчаджиоглу продемонстрував палкі поцілунки в аеропорту

Примітно, що Налчаджиоглу обрав одне з найпопулярніших турецьких кіно, в якому головні ролі дісталисяки Киванчу Татлитугу та Берен Саат. У кадрі пара цілується в стамбульському аеропорту. Судячи з усього, бізнесмен обрав саме романтичний фільм.

Нагадуємо, що Мурат є колишнім чоловіком Ані Лорак, з якою розлучився 2018-го. Офіційна причина розлучення — численні зради бізнесмена у шлюбі. Останньою краплею для Кароліни стали фотографії з його обіймами з іншими жінками, які потрапили до вільного доступу в мережі. У екс-подружжя підростає спільна донька Софія, якій на даний момент 12 років.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.