Мурат Налчаджиоглу продемонстрував палкі поцілунки в аеропорту Стамбула: поки колишня Лілія Реус в Ірландії

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу продемонстрував, як проводить осінні вечори після розлучення з Лілією Реус. Усі деталі в статті.

Здавалося, не так давно колишній чоловік Ані Лорак Мурат нарешті знайшов своє щастя: бізнесмен одружився з красунею на ім’я Лілія Реус, відіграв розкішне весілля, рушив у медовий місяць разом з новоспеченою дружиною та дітьми. А вже через 4 місяці надійшла новина про його імовірне розлучення.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу продемонстрував палкі поцілунки в аеропорту

Що саме сталося між подружжям достеменно невідомо, але плітки плавно переростають у факт: Мурат та Лілія не разом більше місяця і навіть не бачаться. Поки бізнесмен перебував в Туреччині його дружина знаходилася в Україні, але тільки-но чоловік повернувся, як його благовірна рушила до Ірландії.

Обидва не хочуть коментувати усе, що відбувається між ними і навіть не підтверджують факт розставання, хоча він доволі очевидний.

Мурат Налчаджиоглу продемонстрував палкі поцілунки в аеропорту

За офіційною версією, підприємець знаходився на своїй батьківщині через стан здоров’я. Він пройшов через операцію, а також необхідну реабілітацію. Той факт, що благовірної не було поруч у даному контексті ще більш підозрілий.

Власне, і свої вечори Мурат проводить у самотності. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії, на яких показав, як дивиться кіно.

Мурат Налчаджиоглу продемонстрував палкі поцілунки в аеропорту

Примітно, що Налчаджиоглу обрав одне з найпопулярніших турецьких кіно, в якому головні ролі дісталисяки Киванчу Татлитугу та Берен Саат. У кадрі пара цілується в стамбульському аеропорту. Судячи з усього, бізнесмен обрав саме романтичний фільм.

Нагадуємо, що Мурат є колишнім чоловіком Ані Лорак, з якою розлучився 2018-го. Офіційна причина розлучення — численні зради бізнесмена у шлюбі. Останньою краплею для Кароліни стали фотографії з його обіймами з іншими жінками, які потрапили до вільного доступу в мережі. У екс-подружжя підростає спільна донька Софія, якій на даний момент 12 років.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?