Оля Полякова закриває купальний сезон 2023 рожевим бікіні на пляжі Занзібару: втекла від київської хуртовини

Знаменита українська співачка Оля Полякова вразила мережу свіжими кадрами, які були зроблені на узбережжі африканського континенту. Зірка вівсю відпочиває.

Ще 3 роки тому Оля Полякова могла похизуватися доволі щільним графіком відпочинку. Кожні 3-4 місяці артистка виїжджала за кордон разом зі своїми дочками, мамою, а іноді і коханим чоловіком Вадимом, який на відміну від своїх дівчат не особливо полюбляє ніжитися на пляжі.

Артистка із задоволенням показувала неймовірні пейзажі, які їй траплялися, рівень сервісу, що їх оточував, а також хизувалася дивовижними знімками.

Оля Полякова закриває купальний сезон Занзібару

Здавалося, що уся ця казка назавжди залишилася позаду, але Оля Полякова, судячи з усього, вирішила бодай трошки відродити цю традицію.

Оля Полякова показала відпочинок на Занзібарі
Оля Полякова показала відпочинок на Занзібарі. Скріншот особистої сторінки зірки

Нещодавно стало відомо, що зірка разом зі своєю дочкою Машею рушила до Занзібару. Так би мовити поближче до екватора. Вже незабаром на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася безліч кадрів, на яких артистка постала на пляжі та продемонструвала свої купальники.

Оля Полякова показала відпочинок на Занзібарі. Скріншот особистої сторінки зірки

І хоча Оля тиждень тому скаржилася на те, що набрала 8 кілограмів, судячи з усього, вона змогла ефективно від них позбавитися. Адже фігура, яку показала Оля Полякова, дуже близька до модельної.

Нагадуємо, що минулого року її старша дочка Маша вступила до британського музичного коледжу. Дівчина мріяла туди потрапити, але після року навчання змінила своє рішення. Красуня вступила до Київської консерваторії, але і на цьому виборі не збирається зупинятися. Тим часом молодша дочка Олі Аліса знаходиться у Великобританії, де отримує середню освіту.

Дівчинка дуже хоче додому, але Оля Полякова наполягає на її безпеці і поки що забрати дитину не може. Хоча зізнається, що це для неї неймовірно важко. Сім’я яка раніше проживає за містом. Легендарна квартира артистки у центрі Києва на даний момент ремонтується. Попри усі складнощі у сімействі вирують щастя та гармонія.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.