Вже мінус 10 кілограм: Островська з ТСН розповіла, як повертається у форму з двотижневою донькою на руках

Відома українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як їй вдається повертатися до форми після перших пологів. Зірка вже може похизуватися успіхами.

Наталія Островська вперше стала матір’ю всередині листопада. У телеведучої народилася дівчинка. За словами зірки, пологи пройшли легко саме завдяки професіоналізму лікарів, які допомагали її дочці з’явитися на світ.

Саме тому журналістка вже впевнено говорить про те, що повернеться до цього ж пологового будинку наступного разу. Не менш цікавим досвідом Наталія може поділитися і на рахунок післяпологового періоду.

Наталія Островська розповіла, як повертається у форму з двотижневою донькою на руках

Наталя Островська вагітна
Наталія Островська розповіла, як повертається у форму з двотижневою донькою на руках

Безумовно, Островська пройшла через серйозний стрес, а материнство — справа не з простих. Але на шляху Наталії також мається серйозна проблема. Для того, щоб повернутися на телебачення телеведуча має швидко прийти у форму. Зараз вона активно бореться із зайвими кілограмами, які з’явилися після народження дитини.

Немовляті всього 2 тижні, але Островська вже може похизуватися успіхами. Так, відмітка на її вагах постійно зменшується. Якщо декілька днів тому було мінус чотири кілограми, то зараз усі мінус десять. Відповідна інформація з’явилася на особистій сторінці Наталії в соціальній мережі Instagram.

Наталія Островська розповіла, як повертається у форму з двотижневою донькою на руках. Скріншоти особистої сторінки зірки

Телеведуча зробила декілька знімків біля дзеркала, показавши, як виглядає її фігура зараз, а також показала себе в автомобілі разом з крихіткою, яка знаходилася у дитячому кріслі.

Нагадуємо, що після 24 лютого Наталія Островська активно з’являлася на екранах і часом працювала цілодобово. Вона була активною учасницею телевізійного марафону, але зізнавалася, що спершу серйозно думала про евакуацію. Врешті-решт, бажання виконувати свої обов’язки переважило і вона стала частиною команди, яка взяла на себе велику кількість аудиторії у перші місяці 2022-го.

У студії Наталія продовжувала перебувати і під час вагітності. Зірка пішла у декретну відпустку, перебуваючи на пізніх термінах.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.